HIT FRIZURA

Dominacija veličanstvenog boba je na vrhuncu, a ove ljepotice su dokaz da pristaje svima

14.11.2019 u 06:31

Bionic
Reading

Iako će ljubitelji klasičnih stilova boba reći da on nikad nije ni izašao iz mode, činjenica je kako su sve varijante ove vječne frizure trenutačno na vrhu popularnosti, a šarmu duljeg boba nije odoljela ni latino diva Jennifer Lopez, kojoj je zaštitni znak raskošna duga kosa

Ako razmišljate o promjeni frizure ove jeseni, zasigurno nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za neku od praktičnih i neodoljivih bob varijanti.

Ukoliko niste sigurni kako bi vam pristajala kraća ili dulja bob varijanta, za svakoga postoji savršen izbor.

Ova zahvalna frizura koja je osvojila trendseterice nije teška za održavanje te se može nositi na mnogo načina. Hair stilisti ističu kako je upravo popularni lob koji se odnosi na duljinu kose ispod brade, a iznad ramena, sjajno rješenje za djevojke i žene koje nisu spremne odreći duge kose.

Dulji bob se preporučuje i vlasnicama guste kose kako bi se izbjegla prevelika voluminoznost koja se zna pojaviti ukoliko je kosa ošišana na kraći bob kao i kovrčavicama. Ovo pravilo pak ne vrijedi za žene s tankom kosom jer je za njih bolja varijanta kraći bob.

  • +7
Praktične 'lob' frizure Izvor: Profimedia / Autor: Sebastien Courdji / KCS Presse / Profimedia

Karakteristika suvremenih bob frizura upravo je u posebnoj tehnici šišanja kako bi kosa djelovala što prirodnije i slobodno padala, a sve prilagođeno njenoj strukturi te obliku lica.

Sjajna je stvar to da se bob može stilizirati na različite načine pa kosa može biti nakovrčana, sa šiškama, ravno ispeglana, s pletenicama sa strane, ukrašena špangicama kako to npr. šarmantno nosi Selena Gomez...

Mogućnosti su zbilja velike pa neka vas nadahnu slavne ljepotice poput Jennifer Lopez, Olivije Culpo ili Ashley Graham koje su se također pridružile 'bob teamu'.

ZA SAVRŠEN VOLUMEN

Imate tanku kosu koja vam zadaje puno muke? Ovo su najbolje frizure za vas

Pogledaj galeriju

Hair stilisti ističu da je sjajna opcija za fashionistice koje bi ipak rado ponekad podignule kosu u punđu ili rep, dulja varijanta boba, tzv. long bob, koji pristaje svima i uvijek izgleda vrlo chic.

Ova bezvremenska duljina do ramena odlično izgleda bez obzira radi li se o pomno isfeniranoj frizuri ili trendi blagim valovima, samo je bitno da je kosa ošišana slojevito kako ne bi izgubila volumen.