SLAVNA PLAVUŠA

Christie Brinkley o ulasku u 70-e: 'Ta brojka ne odgovara mom duhu'

31.05.2023 u 20:25

Bionic
Reading

70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća bila je jedan do najtraženijih supermodela. Christie Brinkley u modnom je svijetu i danas, a iako je do 70. rođendana dijele još samo dvije godine, izgleda senzacionalno

Čak dva desetljeća prije negoli su modnim svijetom zavladale Cindy Crawford, Claudija Schiffer i Naomi Campbell, istim je dominirala Christie Brinkley. Danas 68-godišnjakinja i dalje izgleda senzacionalno, a u novom intervjuu za magazin People iskreno je progovorila na temu starenja.

Ova slavna plavuša zna jednu stvar, a to je da ne postoji dobna granica koja bi ju mogla spriječiti da se osjeća izvrsno i izgleda dobro. Sa navršenih 69 godina, kako priznaje, osjeća se živahno kao i uvijek.

‘Osjećam se prilično dobro jer se približavam 70-oj, isto kao što sam se osjećala kad sam se približavala 30-oj. Osjećam se dobro. Osjećam se snažnom, a ta velika brojka ne odgovara mom duhu’, priznala je.

Iduće godine Brinkley će dosegnuti ono što smatra ‘dobnom prekretnicom’. ‘Mislim da nam svaka životna dekada signalizira određene stvari, no bila sam šokirana time što se ne osjećam onako kako sam mislila da bi se trebala osjećati u ovim godinama’, priznaje.

Ako postoji jedna karakteristika po kojoj je Brinkley najpoznatija, onda su to njezini plavi pramenovi. Na Instagramu je u ožujku otkrila da je prigrlila sijede, no ubrzo se vratila imidžu platinaste plavuše.

'Mislim da je važno učiniti ono što vama najbolje odgovara. Ljudi će uvijek vršiti pritisak na vas u svim smjerovima', zaključuje.

  • +4
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: NDZ / StarMax / Profimedia