velike inovacije

Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka predstavili Telekom Bankarstvo – najsuvremeniju bankarsku uslugu nakon koje ništa više neće biti isto

  • Autor: Nikola Sučec
  • Zadnja izmjena 02.09.2019 13:05
  • Objavljeno 28.08.2019 u 12:38
Goran Lončarić, direktor projekta Telekom Bankarstva u Hrvatskom Telekomu.

Goran Lončarić, direktor projekta Telekom Bankarstva u Hrvatskom Telekomu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Nikola Sučec

Hrvatski Telekom, vodeći hrvatski telekomunikacijski operator, i Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, danas su tržištu predstavili Telekom Bankarstvo – cjelovitu uslugu mobilnog bankarstva (mobilna aplikacija, tekući račun, devizni račun, žiroračun, besplatne transakcije, internetsko bankarstvo i ostale usluge banke, poput gotovinskih i stambenih kredita te štednje) Zagrebačke banke u suradnji s Hrvatskim Telekomom, što je ujedno prva takva suradnja na hrvatskom tržištu

Postupak ugovaranja Telekom Bankarstva vrlo je brz i jednostavan te ga je moguće u potpunosti obaviti digitalno i u nekoliko minuta, a bez odlaska u poslovnicu banke. Usluga je na raspolaganju korisnicima pametnih telefona, a korisnicima Hrvatskog Telekoma bit će dostupne posebne pogodnosti.

Korisnici Telekom Bankarstva moći će koristiti IziPay, uslugu koja im omogućava potpuno sigurno slanje novca klikom na kontakt iz imenika. IziPay omogućuje da pošaljete novac drugoj osobi, neovisno o tome u kojoj banci u Hrvatskoj ima račun, pri čemu ne morate znati njezin IBAN i/ili banku. Također, svako slanje novca kroz IziPay je bez naknade. Dodatno, primatelj plaćanja nema obavezu preuzimanja aplikacije, već se za primanje novca može registrirati i putem web stranice te je registracija također omogućena bez naknade. Korisnicima HT-a prilikom korištenja aplikacije ne troši se internet iz tarife ili opcije, a prilikom kupovine Simpa bonova moguće je ostvariti i do 30 posto više kuna na bonus račun.

Osim inovativnih značajki, velika prednost usluge jest njezina naknada. Naime, Telekom Bankarstvo na raspolaganju je već od 10 kuna mjesečno, što ga čini cjenovno najpristupačnijom digitalnom bankarskom uslugom na tržištu. Radi se o cjelovitoj bankarskoj usluzi (mobilna aplikacija, tekući račun, devizni račun, žiroračun, besplatne transakcije, internetsko bankarstvo i ostale usluge banke, poput gotovinskih i stambenih kredita te štednje) te su korisniku, uz osnovne bankarske usluge poput transakcijskih računa, na raspolaganju dodatne pogodnosti, primjerice deset besplatnih transakcija mjesečno, od čega do tri podizanja gotovog novca s kunskih računa na bankomatima drugih banaka unutar Hrvatske i EU-a bez naknade.

IziPay

IziPay

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HT

Također, podizanje gotovog novca debitnim karticama na Zabinim bankomatima (HRK) te u inozemstvu na bankomatima Grupe UniCredit karticama kunskih računa omogućeno je bez naknade.

'Zagrebačka banka kontinuirano ulaže u digitalizaciju kako bi poboljšala korisničko iskustvo i ponudila klijentima najnaprednije usluge mobilnog bankarstva. Suradnjom s Hrvatskim Telekomom još jednom smo pokazali da smo predvodnici bankarskih trendova na tržištu koje danas zahtijeva brza, jednostavna i sigurna rješenja', poručio je Luka Tomašković, direktor - direktor Kanala isporuke i direktor Strategije maloprodaje i razvoja poslovanja u Zagrebačkoj banci.

Telekom Banking Solution

Telekom Banking Solution

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HT

'Ulaskom u područje digitalnog bankarstva suradnjom sa Zagrebačkom bankom, Hrvatski Telekom omogućava svim korisnicima Telekom Bankarstva da i pomoću ove inovativne usluge žive u svijetu boljih mogućnosti. Ponosan sam na to što predstavljamo uslugu koja nudi cjelovit bankarski paket, napredne usluge putem mobilne aplikacije, a uz to pruža najbolju vrijednost za novac na tržištu', izjavio je Goran Lončarić, direktor projekta Telekom Bankarstva u Hrvatskom Telekomu.

Telekom bankarstvo - ilustracija

Telekom bankarstvo - ilustracija

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HT

Telekom Bankarstvo dostupno je putem pametnih telefona uz podršku najraširenije mreže poslovnica i bankomata u Hrvatskoj, web chat i pozivni centar Zagrebačke banke.

Više o Telekom bankarstvu saznajte ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!