uoči premijere

Prve slike osvježenih Škode Scale i Kamiqa: Inovativan dizajn i tehnološka poboljšanja

19.07.2023 u 08:59

Bionic
Reading

Tehnološka ažuriranja i modifikacije vanjskog dizajna kombiniraju se kako bi istaknule ključne karakteristike svakog modela, kao što je dinamična privlačnost Scale i robustan izgled Kamiqa

Škoda je objavila prve službene skice eksterijera u kojima se prikazuju osvježene verzije kompaktnog modela Scala i gradskog SUV-a Kamiq. Češki proizvođač automobila oba je modela obogatio naprednim dizajnom i tehnološkim poboljšanjima, kao i značajkama iz viših klasa vozila. Novi Scala i Kamiq proslavit će svoje digitalne svjetske premijere 1. kolovoza.

Četiri godine nakon početka proizvodnje, Škoda Scala i Škoda Kamiq spremni su za osvježenje. Tehnološka ažuriranja i modifikacije vanjskog dizajna kombiniraju se kako bi istaknule ključne karakteristike svakog modela, kao što je dinamična privlačnost Scale i robustan izgled Kamiqa. Oba sada imaju redizajnirana prednja svjetla, prednje i stražnje maske i rešetku. Novi aluminijski naplatci i natpisi na vratima prtljažnika u skladu sa Škodinim ažuriranim CI elegantno dovršavaju preuređenje.

Smanjena prednja svjetla i usis zraka s bočnim krilcima za Scalu

Tanja prednja svjetla modela Scala protežu se sve do rešetke, naglašavajući dinamičnu privlačnost automobila. Ulaz zraka u novom prednjem braniku podijeljen je dodatnim bočnim krilima. Obojeni u boji karoserije, oni se također nalaze u difuzoru na revidiranom stražnjem braniku, koji je okružen kristalnim elementima. Stražnja svjetla sada imaju novi i profinjeniji grafički dizajn.

Poboljšana prisutnost SUV-a za Kamiq

Ažurirani Kamiq sada ima veću vizualnu prisutnost. Gornji element prepoznatljivih podijeljenih prednjih svjetala sada je tanji i ima naglašeniji dizajn. Veća i uspravnija Škodina rešetka ima prepoznatljive dvostruke letvice koje na dnu tvore U oblik.

U prednjem dijelu, obojeno područje ispod rešetke i usisnik zraka naglašavaju širinu vozila, nadopunjeno čvrstim srebrnim difuzorom koji pruža zaštitu podvozja.

Stražnji difuzor sastoji se od širokog gornjeg dijela u crnoj boji i robusnog donjeg dijela u srebrnoj boji. Revidirano svjetlo u obliku slova L karakteristično za podijeljena stražnja svjetla vizualno se povezuje s reflektorima, koji također imaju L-oblik.