Pregršt pogodnosti

Neobično niske cijene vozila

13.12.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Počela je Neobožićna akcija za kupovinu rabljenih vozila u kojoj se osim Neobično niskih cijena, nudi i pregršt neobičnih pogodnosti i to samo u AutoZubak Neostaru. Još neobičnije cijene i neobične pogodnosti!

Od 15. do 17. prosinca u svim prodajnim centrima AutoZubak Neostara po dodatno sniženim cijenama može se kupiti preko 80 vozila u Neobožićnoj akciji. Osim toga, uz svako kupljeno vozilo na poklon kupac dobiva dvogodišnji servis i jamstvo, a uz to dobiva se i Allianz polica obveznog osiguranja u prvoj godini. Svako vozilo na www.neostar.hr može se pregledati fotografirano u tehnici 360 stupnjeva i to do svakog najsitnijeg detalja. Vozilo je moguće kupiti i preko interneta te se u tom slučaju kupljeni automobil dostavlja na kućnu adresu.

Svi automobili s Neobično niskim cijenama mogu se pogledati od 11. prosinca, a kupovina vozila moguća je od 15. prosinca online putem web stranice www.neostar.hr ili u AutoZubak Neostar prodajnim centrima. U subotu radno vrijeme salona je od 9,00 do 18,00 sati, a u nedjelju od 9,00 do 14,00 sati.

Provjerite vozila u Neobožićnoj akciji na www.neostar.hr ili nazovite 0800 5002.