to se zove LIFESTYLE!

[FOTO/VIDEO] 'Dezervator' lift za automobil i putnike: Od ceste do stana u jednom potezu za 'neusporediv' životni stil

30.08.2022 u 08:08

Bionic
Reading

Unutarnje garaže i prostor za punionice električnih vozila za do četiri automobila po stanu, vrhunac je vlasništva u Bentley Residences u Miamiju na Floridi. Useljenje 2026.

Ako ste pomislili da u ovim teškim vremenima luksuzu nema kraju, svakako će vas razveseliti ova sljedeća vijest. Naime, Bentley Motors je najavio kako će Bentley Residences, u Miamiju na Floridi, ponuditi svim stanarima garažu za četiri automobila s prostorom za punjenja za električna vozila. Pristup njima bit će omogućen inovativnim liftom 'Dezervator', nazvanim po razvojnom partneru Dezer Developmentu, koji može prevesti automobil i putnike od ceste do stana u jednom potezu, stvarajući neusporediv životni stil za svoje klijente. S novim dostupnim obilaskom u virtualneoj stvarnosti, potencijalni stanari mogu iz prve ruke doživjeti Bentley Residences, uključujući putovanje preko Dezervatora do garaža u jedinici.

Dizalo za automobile

Bentley Residences sadržavat će četiri 'Dezervatora'; jedinstveni dizajn dizala, osmišljen od strane Bentleyjevih partnera u Dezer Developmentu, s mogućnošću prijevoza automobila do najvišeg kata zgrade visoke 228,3 m. Svako dizalo ima hidraulički sustav koji hvata automobil za gume kako bi ga povukao na vrh robotskog šatl sustava, koji zauzvrat prevozi automobil gore ili dolje na odgovarajući kat.

BENTLEY Residences Miami Izvor: Promo fotografije / Autor: Altus Realty

Vožnja Dezervatorom, dok sjedite u svom automobilu, jedinstveno je iskustvo – s donjim katovima okna dizala zatvorenim staklom koji nudi potpuni panoramski pogled na zajedničke dijelove zgrade.

Svaki stanovnik imat će osobnu garažu za tri ili četiri automobila unutar svog stana, zajedno s mogućnošću punjenja električnih vozila, nudeći privatno, praktično i sigurno skladištenje svojih kolekcija automobila, sve do 61. kata. RFID naljepnice bit će postavljene u vlastite automobile svih stanara, koji će se automatski skenirati po dolasku u zgradu, pokrećući sofisticirani sustav osvjetljenja koji će vozača voditi do pravog Dezervatora kako bi stigao na vlastiti kat. Tehnologija koja postoji prepoznaje ovaj ID i vodi ih izravno do njihovog prebivališta, bez da vozač mora izaći iz svog vozila ili čak pritisnuti gumb.

Pogled na zaljev i ocean iz svakog stana

Bentley Motors i Dezer Development najavili su svoje partnerstvo 2021., detaljno izlažući planove za prve rezidencije s markom Bentley, koje će se protezati na 61 kat i nuditi pogled na zaljev i ocean iz svakog izvrsno dovršenog stana. Godine 2022. otvorena je prodajna galerija u blizini mjesta budućih rezidencija Bentley, u Sunny Isles Beachu u Miamiju, nudeći potencijalnim kupcima priliku da se upoznaju s arhitektonskim razvojem.

Rezidencije Bentley sada se mogu obilaziti u virtualnoj stvarnosti, sa svakim od zajedničkih prostora i luksuznih stanova, izgrađenih u Unreal Engineu - platformi za igranje koja pruža naprednu 3D kreaciju u stvarnom vremenu, alatu koji koriste programeri igara i koji je prilagođen za upotrebu. Unutar virtualnog obilaska, korisnici mogu doživjeti zgradu onako kako to žele stanovnici, bilo da putuju pješice ili dolaze automobilom i idu ravno na svoj kat.

Dezer Development

Osnovan 1970. godine od strane Michaela Dezera (sada ga vodi Gil Dezer), Dezer Development je narastao i obuhvaća jedinstvene i strateške posjede u New Yorku, Floridi i Las Vegasu. Dezerovi su 1995. godine počeli kupovati hotele na obali oceana u Sunny Isles Beachu na Floridi i smatraju se glavnim igračima u ponovnom rođenju tog područja, stvarajući zapanjujuće rezidencije kao što su Trump Grande, Porsche Design Tower i Residences by Armani Casa.

Posjetitelji rezidencija Bentley, uključujući prijatelje i obitelj stanara, moći će koristiti dodatne parkinge ispod zgrade. Garaža će također uključivati ​​stanice za brzo punjenje za EV i plug-in hibride.

Bežično povezivanje bit će dostupno u svim Bentley rezidencijama, omogućeno sustavom 'hot wire' s pokrivenošću unutar Dezervatora.

Virtualni obilazak

Korisnici obilaska virtualne stvarnosti mogu iskusiti Dezervator, garaže unutar jedinica i još mnogo toga. Zapravo, cijeli tlocrt istočne i zapadne jedinice zgrade Bentley Residences bit će dostupan za virtualni pregled: apartmani zajedno s balkonskim bazenima; Kino; soba za igre; wellness centar i spa; viski bar; cigar lounge; Restoran; i prekrasno predvorje. Bilo da se radi o putovanju 61 katom kroz Dezervator, ili o ispitivanju izvrsnih detalja unutarnjeg dizajna zajedničkih prostora, virtualni obilazak će pobuditi apetit potencijalnih stanara sada kada je prodaja službeno otvorena.

  • +10
Bentley Residences Izvor: Promo fotografije / Autor: Bentley

Za one koji traže osobno iskustvo, prodajna galerija u Sunny Isles Beachu, Miami, otvorena je za sve posjetitelje. Tim Bentley Residences spreman je voditi potencijalne gledatelje kroz svaki pažljivo odabran detalj buduće zgrade, uključujući obilazak modelske jedinice u punoj veličini od 557,5 kvadratnih metara. Ovu prvoklasnu rezidenciju s ljubavlju je opremio Bentley Home, dugogodišnji partner marke Bentley Motors i proizvođač visokoluksuznog, ručno izrađenog, talijanskog namještaja. Model nudi uzbudljiv uvid u mogućnosti uređenja interijera koje su dostupne potencijalnim stanovnicima i nove razine luksuznog životnog stila u ponudi cijenjenim kupcima Bentley Motorsa.

Cijene počinju od 4,2 milijuna dolara za stan unutar Bentley Residences, a zgrada će biti dovršena 2026. godine.