sigurni u prometu

[FOTO] Održan 'Dan sigurne sportske vožnje' na Grobniku

22.12.2021 u 11:31

Bionic
Reading

Vrlo važnu edukaciju kako postupati i pomoći unesrećenoj osobi održala je ekipa iz Hrvatskog crvenog križa koja je na jednostavan i jasan način podsjetila što treba učiniti kako biste pomogli i spasili život

Na Grobniku je, u suradnji s Toyota Yaris Challenge, održan 'Dan sigurne sportske vožnje'. U događaju su sudjelovali hrvatski paraolimpijski sportaši Anđela Mužinić Vincetić (stolni tenis), Kristijan Vincetić (plivanje) i Antonio Franko (triatlon) koji su dobili poduku o sigurnoj vožnji.

Prije vožnje po stazi Automotodroma Grobnik sportaši, ali i svi drugi prisutni, obnovili su znanje o pružanju prve pomoći. Vrlo važnu edukaciju kako postupati i pomoći unesrećenoj osobi održala je ekipa iz Hrvatskog crvenog križa koja je na jednostavan i jasan način podsjetila što treba učiniti kako biste pomogli i spasili život.

  • +4
Dan sigurne sportske vožnje Izvor: Ostale fotografije / Autor: Toyota

Ovaj sunčani prosinački dan na Grobniku bio je i prilika da sportaši podijele iskustva s nedavno održanih Paraolimpijskih igara u Tokiju, a druženju s Paraolimpijcima i 'Danu sigurne vožnje' pridružili su se i predstavnici ovlaštenih Toyota partnera - Rotus Novosel iz Zagreba te Autonippon iz Rijeke.