osvanule fotografije unutrašnjosti

Zrinjevac mulja oko 'zlatnog WC-a'?! Je li ovo 'nužna sanacija' o kojoj govore?

27.04.2019 u 20:57

Bionic
Reading

Nakon što je u medijima objavljena informacija kako će obnova zahoda na dječjem igralištu na Trgu kralja Krešimira IV koštati gotovo 300 tisuća kuna, tu je informaciju pokušao demantirati Zrinjevac. No, njih su demantirale fotografije objavljene u Facebook grupi 'Strah od slobode'

'Drago nam je da se Zrinjevac oglasio o najskupljoj rekonstrukciji dječjeg WC-a u Zagrebu, ali njihove tvrdnje nisu istinite. Naime, Zrinjevac tvrdi: U ovom slučaju uvođenja u posao nije bilo, te radovi na rekonstrukciji dječjeg igrališta nisu ni započeli. Međutim tijekom priprema i pregleda lokacije uočili smo da krov predmetne kućice prokišnjava, te smo temeljem činjenice da se predmetna lokacija nalazi u našem djelokrugu održavanja pristupili nužnim radovima sanacije kako bi se spriječila daljnja devastacija objekta. Dakle, radovi na rekonstrukciji dječjeg igrališta nisu započeli već su izvedeni samo interventni radovi na sanaciji kućice.

Stanje na terenu, snimljeno jutros, pokazuje drugačije. Radovi rekonstrukcije objekta u principu su dovršeni. Krov je promijenjen, kao i sanitarije, zidna i podna keramika, ostakljenje...Napravljeno je praktički sve osim bojanja vanjskog zida. S obzirom na navedeno, tvrdnja da su izvedeni samo interventni radovi na sanaciji kućice su šarena laž za obmanjivanje javnosti', stoji u objavi ove grupe uz fotografije na kojima je vidljivo kako je unutrašnjost WC-a obnovljena i opremljena novom opremom.

Bandić svjedočio na suđenju Davoru Jelaviću za aferu Nadstrešnice Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL