beus richembergh:

'Zamjeram Ivanu Vrdoljaku što me mjesecima pravio budalom'

24.10.2017 u 11:44

Bionic
Reading

Nekadašnji HNS-ovac, a sada saborski zastupnik i potpredsjednik GLAS-a Goran Beus Richembergh ne čudi se povratku Ivana Vrdoljaka na političku scenu, ali mu zamjera što ga je 'mjesecima pravio budalom'

'Zamjeram mu što se pozivao na onu alanfordovsku 'ne vjerujte čovjeku koji laže', a to se pretvorilo u stvarnost. Mene je mjesecima pravio budalom, na glasine da će se ići s HDZ-om, stranački vrh nas je uvjeravao da je to nešto što je izmišljeno', rekao je Richemberh gostujući na N1.

Zadnji puta se s Ivanom Vrdoljakom, kako je rekao, susreo na sjednici Središnjeg odbora, u lipnju, kada se odlučivalo 'ide li se s HDZ-om'. Od tada nisu bili u kontaktu. Richembergh smatra kako za tim nema niti potrebe.

'Ta priča o 'Titanic vladi' dobila je novu konotaciju kada se vidjelo da su ti kontakti postojali dugo, a iz Šeksovog intervjua objavljenog u subotu, vidi se da su on i Vrdoljak bili arhitekti te koalicije i da se to dogovaralo puno ranije. Njegov manevar da ode iz politike da bi se vratio, nama je jasan. Mislim da on i Plenković dobro surađuju duže vrijeme, a s obzirom da je on bio arhitekt koalicije, dobro je da on i Plenković kao kapetani budu na brodu, Titanic, kako je on to govorio', rekao je Richembergh.

  • +5
Povratak Ivana Vrdoljaka Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL