vraćanje u normalu

Zagrebački holding od sutra radi prema uobičajenom radnom vremenu

27.04.2020 u 18:46

Bionic
Reading

Središnja poslovnica Zagrebačkog holdinga od utorka, 28. travnja, radit će prema uobičajenom radnom vremenu - radnim danom od 7,30 do 19,30 sati te subotom od 8 do 12 sati radi dostupnosti svim kategorijama korisnika i zbog izbjegavanja gužve

Građanima su preporučili da do daljnjega u najvećoj mjeri koriste elektroničke usluge, a onima koji će doći u Centar za korisnike u Ulici grada Vukovara 41 bit će pružena asistencija u posebnom režimu rada.

U Centar za korisnike ulazit će se ograničeno, na poziv djelatnika, a ispred ulaza će biti dva pristupna koridora - jedan za korisnike koji trebaju informacijsku podršku, podnose zahtjeve ili na drugi način žele upravljati komunalnim uslugama koje koriste te zaseban pristup za građane koji na blagajnama žele obaviti uplatu, izvijestili su iz Zagrebačkog holdinga.

U Holdingu očekuju da će od 4. svibnja na toj lokaciji biti otvoreni i šalteri s korisničkom podrškom Zagrebparkinga, Gradske plinare Zagreb - Opskrbe, Autobusnog kolodvora Zagreb i ZET-a, također uz pridržavanje svih preventivnih mjera.

Izdavanje različitih potvrda, primjerice o (ne)postojanju dugovanja, osigurano je također i elektroničkim putem, a iste će biti ovjerene naprednim elektroničkim potpisom i dostavljene elektroničkim putem podnositelju zahtjeva. Druga se dokumentacija može poslati i putem elektroničke pošte, odnosno adrese holding.centar@zgh.hr. Agenti Pozivnog centra raspoloživi su uvijek 24 sata dnevno na broju 072 500 400, stoji u priopćenju.

Blagajne i šalteri Zagrebparkinga trenutno su na raspolaganju građanima u Šubićevoj 40 od ponedjeljka do petka od 7,30 do 15 sati, a parkirališne se karte mogu kupiti i putem specijalizirane internetske stranice.

Pokretni ured trenutno ne obilazi unaprijed definirane gradske lokacije, no uobičajeni rad mobilne poslovnice očekuje se tijekom svibnja, poručili su iz Holdinga.