život s koronavirusom

Holding pozvao građane da račune plaćaju preko intereneta

13.03.2020 u 16:16

Bionic
Reading

Iz Zagrebačkog holdinga u petak su preporučili građanima radi prevencije koronavirusa, da sve što se odnosi na usluge Holdinga realiziraju putem digitalnih kanala, internetski i telefonski, plaćaju internetskim bankarstvom, a dostupne su i mobilne aplikacije

Zagrebački holding savjetuje građanima da u idućim danima sve aktivnosti koje se odnose na upravljanje uslugama Zagrebačkog holdinga i ovisnih trgovačkih društava, realiziraju putem njihovih digitalnih kanala, a osigurana im je i kontinuirana telefonska podrška kroz Pozivni centar i broj 072 500 400, na kojem su im njihovi agenti dostupni 24 sata dnevno, priopćeno je.

Putem internetske stranice holdingcentar.zgh.hr Zagrepčani mogu pristupiti elektroničkim uslugama i na taj način podnijeti sve vrste zahtjeva.

Dokumentaciju, odnosno predstavke mogu dostaviti i putem elektroničke pošte holding.centar@zgh.hr .

Iz ZG holdinga također preporučuju građanima da plaćanja realiziraju internetskim bankarstvom. Dostupne su im i mobilne aplikacije koje mogu preuzeti s korisničkih stranica.

U slučajevima kada je dolazak u neke od poslovnica neophodan i neodgodiv, nastavno na objavljene preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, mole građane da red pričekaju na udaljenosti od drugih posjetitelja ili u zoni korisničkog centra.

"Zagrebački holding, kao odgovorno trgovačko društvo, poduzima sve potrebne mjere u skladu s preporukama resornih gradskih i nadležnih nacionalnih tijela te prati sve smjernice na području prevencije i epidemiološke situacije koja se odnosi na koronavirus", poručuju iz Holdinga.

Napominju i kako se sve informacije, upute, protokoli i smjernice te aktualnosti vezane za koronavirus mogu pronaći i na službenim mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ravnateljstva civilne zaštite, Ministarstva zdravstva, Ravnateljstva civilne zaštite te Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

HZJZ je 1. ožujka otvorio stranicu s najnovijim podatcima o bolesti COVID-19 te stranicu s najnovijim preporukama u vezi koronavirusa. Na njoj je objavljena Uputa za poslodavce i radnike vezano uz nCoV bolesti, priopćio je Zagrebački holding.