MILANOVIĆ OTKAZAO DOLAZAK

Vrdoljak: Razbolio se, bilo bi pristojno da se zabrinete za njegovo zdravlje

09.08.2015 u 13:25

Bionic
Reading

Iako je bio najavljen, premijer Zoran Milanović ipak neće nazočiti 300. sinjskoj alki, izvijestili su iz Vlade. Kako neslužbeno doznajemo, u odlasku ga je spriječila viroza

'Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović, zbog manjih zdravstvenih tegoba, danas neće nazočiti 300. jubilarnoj Sinjskoj alki, kako je ranije najavljeno', stoji u priopćenju Vlade.

Kako neslužbeno doznajemo, Milanovića je u odlasku spriječila viroza.

Nedolazak premijera novinarima u Sinju prokomentirao je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. 'Dakle, premijer se razbolio, bilo bi i pristojno da se zabrinete za njegovo zdravlje jer puno radi za ovu državu', kazao je Vrdoljak za Novu TV.

Podsjetimo, ranije je bilo najavljeno da će danas u Sinju biti predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Vlade Zoran Milanović s devetero članova Vlade. U pratnji premijera trebala je biti njegova supruga Sanja Musić Milanović te potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, ministar obrane Ante Kotromanović, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić, ministar turizma Darko Lorencin, ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar i predstojnik Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske Tomislav Saucha.

Premijer je još jučer u Sinju prigodom otvorenja Muzeja Alke rekao novinarima, upitan boji li se zvižduka iz publike, da je 'zemlja u kojoj je najveća opasnost zvižduk, sretna zemlja'.