jeste li ga vidjeli?

U Zagrebu nestao samohrani otac, sestra moli: 'Ako imate informaciju, hitno nam javite'

15.05.2024 u 11:15

Bionic
Reading

U Zagrebu je u utorak nestao Nikola Gračak, samohrani otac kojem se gubi svaki trag nakon što je u utorak otišao u vrtić po svoje dijete

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija.

'Nestao je moj brat Nikola Gračak. Trebao je doći po svoju kćer u vrtić, ali se nije pojavio. Molimo vas, ako ga je netko vidio ili ima bilo kakvu informaciju o njegovom kretanju, da nam hitno javi', objavila je to u utorak navečer Maja Gračak, sestra nestalog Nikole.

Nikola je trebao doći po kćer u vrtić poslije posla, normalno kako je to činio svakoga dana. Sam živi s djevojčicom, rastavljen je i ima skrbništvo nad djetetom, piše Dnevnik.hr.

Iz vrtića su se obitelji javili tek oko 21 sat, kada im se javila i majka djeteta te su im rekli da Nikola nije došao po kćer. Majka ne živi s njima i nema skrbništvo. Sestra je preuzela djevojčicu te je ona sada kod nje. O svemu je obaviješten i Centar za socijalnu skrb.

U potragu je uključena i policija, koja informacije o nestaloj osobi objavljuje nakon 24 sata na stranicama službene evidencije Nestalih osoba.