ŽELJKO KOLAR

SDP-ov zagorski župan: Bero je pao prije nego što je počeo voditi stranku, nismo mu dali šansu

09.01.2018 u 08:07

Bionic
Reading

Gostujući u Pressingu Petra Štefanića na N1 televiziji krapinsko-zagorski župan Željko Kolar govorio je o stanju u SDP-u te svojim ambicijama

Željko Kolar izjavio je kako vjeruje da će SDP doći na vlast, a tada se, otkrio je svoje ambicije, vidi na ministarskoj poziciji.

'Prije svega tu je graditeljstvo, ja sam geodet po struci i mislim da imam tu puno toga za reći. Ovo prvi put javno govorim, u ovom trenutku ni ne razgovaramo u stranci o tome, to bi bilo deplasirano', izjavio je Kolar.

Govoreći o stanju u SDP-u i najavljenom 'teambuildingu' na koji su mnogi članovi SDP-a prvotno odbili doći, Kolar je izjavio kako je previše fame napravljeno oko tog okupljanja.

  • +19
Predsjedništvo SDP-a održano potkraj prošle godine Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

'Malo je nezgodno taj termin postavljen, ali je pomaknut i doći će svi. Stanje u stranci je bolje nego prije tri mjeseca, to je sigurno. Mi smo demokratska stranka i pravo je svakog da govori svoje mišljenje, ali morate znati kad radite štetu stranci. Nemam Facebook jer mi ne treba. Ja se družim s ljudima. Morate znati kada radite dobro stranci, i u krajnjoj liniji svim ljudima. Za rejting Davora Bernardića nije zaslužan ni Plenković ni Most, nego mi sami. Nismo mu dali šansu da pokaže što zna i što može, a mi smo napravili takvo stanje da je Bero pao prije nego što je i počeo voditi stranku', rekao je Kolar koji je u emisiji na N1 još govorio o svom radu na mjestu župana i ustroju županija.

Na pitanje što misli o stanju u ličkom HDZ-u kazao je:

'Očito neće biti mirna godina premijeru, ima problema u stranci. Ovo stvara izuzetno lošu sliku o politici. Političar bi danas trebao biti menadžer'.