mirando mrsić:

'Datum Bernardićeva team buildinga je nepraktičan, a nema ni sadržaja'

03.01.2018 u 21:31

Bionic
Reading

Gost Pressinga N1 televizije bio je SDP-ov saborski zastupnik Mirando Mrsić, koji je komentirao aktualnosti u stranci i činjenicu da je šef SDP-a Davor Bernardić sazvao team building za članove

Upitan kako komentira pad SDP-a u rejtingu Mrsić je rekao da je za njega potpuni pad ako SDP ne bude vodeća oporbena stranka. 

'Mi moramo sada saznati zašto nam je rejting takav kakav je. SDP je stranka koja ima svoj brend, koja ima svoje glasače. Njima treba takva stranka. Mi smo postali stranka starih, mladih više nema. Oni sada glasuju za Živi zid. Ja sam rekao da želim u SDP-u nove, mlade ljude, a da bi oni došli moraju se prepoznati', rekao je. 

Kaže da je SDP počeo povlačiti populističke poteze, počeo je kopirati Živi zid, što nije dobro jer birači žele original, a ne kopiju. Rekao je i kako vidi sebe kao osobu koja može motivirati ljude. 

'Imamo samo dva puta - ili ćemo se promijeniti, ili ćemo se politički marginalizirati', rekao je te na pitanje o Bernardićevu team buildingu odgovorio kako neće doći na prvi dan: 'Neću moći prvi, ali doći ću drugi dan. Malo je datum nepraktičan, moglo bi se razmisliti o drugom. Team building mora imati sadržaj i cilj, a to ne znamo koji su.'

  • +4
Konferencija za novinare saborskog zastupnika SDP-a Miranda Mrsića Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX