bivši ministar

Predrag Matić imenu i službeno dodao nadimak Fred. Objasnio je i zašto je to učinio

04.04.2019 u 10:20

Bionic
Reading

Član SDP-ova Predsjedništva i bivši ministar branitelja dodao je svojem imenu nadimak Fred, pa je od sada njegovo službeno ime Predrag Fred Matić, a kao razlog navodi bolju prepoznatljivost na izborima za Europski parlament

Ime je promijenio samoinicijativno jer vjeruje da ga najšira populacija više prepoznaje po ovom nadimku nego pravim imenom, piše Jutarnji list.

'Nisam mijenjao ime, nego sam samo dodao svom imenu nadimak. Mnogi građani i ne znaju da se zovem Predrag, a kao Fred me znaju svi - tako me svi zovu, i obitelj i kolege i mediji. To iskustvo vučem iz nacionalnih izbora, na kojim sam također uz ime dodao i nadimak i preferencijskim glasanjem unatoč šalabahterima osvojio mandat', objasnio je Predrag Fred Matić.

Podsjetimo, građani Europske unije izlaze na izbore od 23. do 26. svibnja i biraju nove zastupnike Europskog parlamenta koji će ih predstavljati narednih pet godina

  • +26
Predrag Matić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Na SDP-ovoj listi nalaze se Tonino Picula, Biljana Borzan, Predrag Matić, Romana Jerković, Joško Klisović, Ivana Posavec Krivec, Gordanu Marasunamjenjena, Barbara A. Vupora, Mladen Novak, Sanja Radolović, Mirela Holy i Ranko Ostojić.