incident kod mrkoplja

Policija će kazneno prijaviti migranta kojeg je policajac ranio?

28.11.2019 u 17:27

Bionic
Reading

Policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv ilegalnog migranta koji je ranjen u okolici Mrkoplja, neslužbeno doznaje Telegram

Migrant će vrlo vjerojatno, piše Telegram, odgovarati zbog prisile prema službenoj osobi, odnosno policajcu kojeg je spriječio u obavljanju dužnosti.

Kako je i ranije priopćeno, policajci su nedaleko Mrkoplja zatekli grupu nepoznatih osoba te su intervenirali. Jedan migrant, kako stoji u priopćenju, pružio je aktivni otpor. Pri tome je, doznajemo, došlo do naguravanja s policajcem.U jednom trenutku, kako su naveli iz Policijske uprave primorsko-goranske, ispaljen je hitac iz vatrenog oružja policijskog službenika.

Još nije sasvim jasno zašto je policajac izvukao oružje, no zna se da je metak pogodio migranta u desno rame. Iz KBC-a Rijeka danas su potvrdili da je ozlijeđeni muškarac zadobio prostrjelnu ranu desnog ramena. Operiran je još sinoć, a sada mu je stanje stabilno i izvan je životne opasnosti.

Tijekom današnjeg dana policija je nastavila kriminalističko istraživanje kojim je utvrđivana dinamika incidenta kraj Mrkoplja, a sada je vrlo izvjesno da će ono rezultirati kaznenom prijavom protiv migranta.