novi status

Jandroković se ponovno oglasio oko napada policijskog sindikata: Nisam ni bio u Saboru u to vrijeme, došao sam sat vremena kasnije

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 23.12.2020 14:10
  • Objavljeno 23.12.2020 u 14:06
Gordan Jandroković

Gordan Jandroković

Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Iz Ureda predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića ponovno su se oglasili u svezi najnovije objave, kako ističu u priopćenju, Tomislava Terija na Facebook stranici Općeg sindikata MUP-a

Nova objava Tomislava Terija na Facebook stranici Općeg sindikata MUP-a potaknula je novo priopćenje iz Ureda predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića.

Priopćenje prenosimo u cjelosti:

'Kao što je vidljivo na facebook stranici Općeg sindikata MUP-a, gospodin Tomislav Teri objavio je novi status u kojem više ne tvrdi da je predsjednik Sabora tražio da se ugasi policijski kombi. Isto tako u zadnjem pasusu tvrdi da je njegova akcija polučila rezultate, jer su dobili reakciju odgovornih.

Međutim, gospodin Teri javnosti je prenio samo dio razgovora između njega i predstojnika Ureda predsjednika Hrvatskoga sabora, odnosno, prešutio je i nije prenio najvažniji dio razgovora i dokaz da se takvo što uopće nije dogodilo. Naime, navodna prijava, kako kaže gospodin Teri, dogodila se 21.12.2020. oko 10 sati, a iz snimki nadzornih kamera vidljivo je da je predsjednik Sabora u zgradu ušao u 11.05 sati, budući da taj dan nije bilo zasjedanja. Stoga je posve jasno da nikako nije mogao tražiti u 10 sati da se kombi ugasi.

Dakle, ovdje se radi o očitoj neistini iznesenoj s ciljem da se predsjednik Hrvatskoga sabora iskoristi za neke druge ciljeve.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković itekako respektira hrvatske policajce i njihov posao i krajnje mu je neprimjereno da ga je netko pokušao staviti u takav kontekst.', navodi se u priopćenju pristiglom iz Ureda predsjednika Hrvatskog sabora.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!