odbacuju tvrdnje

Policijski sindikat nasrnuo na Jandrokovića: Tražio je 'da ugase vozilo jer mu strašno smrdi'; iz njegova ureda odgovaraju: Radi se o potpunoj neistini

  • Autor: I. Ba./Hina
  • Zadnja izmjena 23.12.2020 11:35
  • Objavljeno 23.12.2020 u 11:25
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Ured predsjednika Hrvatskog sabora u srijedu je oštro odbacio tvrdnje Općeg sindikata MUP-a da je Gordan Jandroković "inzistirao“ od pripadnika interventne policije koji na Markovu trgu osiguravaju zgradu Vlade da "ugase vozilo jer mu strašno smrdi“

"Najoštrije odbacujemo takve tvrdnje Sindikata. Radi se o potpunoj neistini, to se uopće nije dogodilo i ne znamo od kud takva informacija," poručili su iz Ureda.

Opći sindikat MUP-a objavio je u srijedu kako je Vladi i MUP-u poslao dopis u kojem ih traži da se referiraju na događaj od 21. prosinca ispred zgrade Vlade kada je kombi u kojem borave policajci "izrazito zasmetao gospodinu Jandrokoviću, koji je inzistirao da pripadnici Interventne jedinice policije Zagreb, ugase vozilo jer mu strašno smrdi“.

Predsjednik Jandroković tamo nije bio, niti se to uopće dogodilo, poručili su iz njegova Ureda, najoštrije odbacujući tvrdnje Sindikata.