PUNOM PAROM

Nastavljaju se radovi po Zagrebu, evo kojim pravcima ih izbjeći

22.08.2017 u 14:27

Bionic
Reading

Ljetni radovi na cestama već su gotovo postali tradicija u Zagrebu. Gradski su ih oci isplanirali i za sljedeći tjedan i to u Savskoj te na Aveniji Marina Držića

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u zoni raskrižja Savske ceste, Jukićeve i Vodnikove ulice od srijede 23. kolovoza od 19 sati do ponedjeljka 28. kolovoza do 4 sata Savska cesta bit će zatvorena od Ulice Grada Vukovara do ulice I. Kršnjavoga, zatim bit će onemogućeno kretanje vozila iz Vodnikove ulice na Savsku cestu, odnosno Jukićevu ulicu, te iz Jukićeve ulice na Savsku cestu.

  • +5
Radovi u Primorskoj ulici u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Goran Mehkek

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:

Iz smjera juga

  • Savska cesta - Ulica grada Vukovara - Miramarska cesta - Mihanovićeva - Trg M. Marulića - Trg Ivana, Antuna i Vladimira Mažuranića - Trg maršala Tita
  • Savska cesta - Ulica grada Vukovara - F. Andrašeca - I. Broza - B. Adžije - I. Kršnjavog - Trg F. Roosevelta

Iz smjera sjevera

  • Trg maršala Tita - Klaićeva - F. Hochmanna - Jagićeva - Božidara Adžije - Nova cesta - Ulica grada Vukovara - Savska cesta

Radovi u srijedu počinju i u Aveniji Marina Držića. Zbog uređenja istočnog kolnika te ulice na dijelu od Mosta mladosti do Ulice Dane Duića od srijede 23. kolovoza od 8 sati do nedjelje 27. kolovoza do 6 sati zauzet će se istočni i središnji prometni trak, a promet će se odvijati po preostalom dijelu kolnika. Tijekom navedenih radova bit će onemogućeno kretanje vozila iz pravca Avenije Dubrovnik prema Aveniji Marina Držića.

Od četvrtka 24. kolovoza od 8 sati do nedjelje 27. kolovoza do 10 sati na Aveniji Marina Držića (zapadni kolnik) na dijelu od Ulice Dane Dujića do Sarajevske ceste zauzet će se zapadni i središnji prometni trak zapadnog kolnika, a promet će se odvijati po preostalom dijelu kolnika.

Od nedjelje 27. kolovoza od 6 sati do ponedjeljka 28. kolovoza do 4 sata za sav promet će se zatvoriti istočni kolnik Avenije Marina Držića na dijelu od Sarajevske ceste do Ulice Dane Duića, a od nedjelje 27. kolovoza od 10 sati do ponedjeljka 28. kolovoza do 4 sata za sav promet će se zatvoriti zapadni kolnik Avenije Marina Držića na dijelu od Ulice Dane Duića do Sarajevske ceste.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će: Avenija Dubrovnik - (polukružno na kružnom toku Zapruđe) - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca - Slavonska avenija - Avenija Marina Držića i obratno.