tučnjava u malom lošinju

Mladi Švicarci teško ozlijedili mladića, oduzete im putne isprave

26.07.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Dvojica švicarskih državljana, 21-godišnjak i 22-godišnjak, kazneno su prijavljeni zbog sumnje da su 21-godišnjem mladiću iz Maloga Lošinja u tučnjavi na središnjem malološinjskom trgu nanijeli teške tjelesne ozljede pa im je do završetka istrage na Županijskom sudu u Rijeci izrečena mjera oduzimanja putnih isprava

Kako navode iz policije, nad dvojicom švicarskih državljana, koji se sumnjiče se da su 22. srpnja u jutarnjim satima u Malom Lošinju sudjelovali u tučnjavi, provedeno je kriminalističko istraživanje. Sumnja se da su s više ostalih osoba sudjelovali  u tučnjavi, u kojoj su, nakon verbalnog sukoba, 21-godišnjeg mladića iz Maloga Lošinja fizički napali te mu nanijeli teške tjelesne ozlijede.

Obojica švicarskih državljana kazneno su prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu, uhićena su i predana pritvorskom nadzorniku, a sudac istrage odredio im je mjeru oduzimanja putovnica.

Riječki Novi list piše da mladić nakon sukoba nije imao vidljivih vanjskih ozljeda te da se, kako su posvjedočili članovi njegove obitelji, sam vratio kući i otišao spavati, ali su ga sljedećeg jutra u krevetu pronašli bez svijesti.

Operiran je u riječkoj bolnici i smješten na Jednici intenzivnog liječenja na Sušaku.