I DALJE BEZ REZULTATA

Karamarko: Za Antonijom Bilić traga 1200 policajaca

tomislav karamarko

tomislav karamarko

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavić

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko rekao je danas na konferenciji za novinare u Šibeniku da za nestalom 17-godišnjom Drnišankom Antonijom Bilić traga 1200 policajaca koji češljaju teren na području Šibensko-kninske, Zadarske, Splitsko-dalmatinske i Ličko-senjske županije

U potragu su uključeni i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja te članovi lovačkih društava, no, istaknuo je ministar Karamarko, još nema novih dokaza koji bi mogli upućivati na to što se dogodilo s nestalom djevojkom.

Ministar je danas potvrdio kako policija još nema registraciju kamiona u koji je ušla Antonija Bilić 7. lipnja ujutro na mostu preko Čikole, kada joj se izgubio svaki trag. Traga se i za svjedokom, muškarcem u dobi od 60-ak godina koji je kobnog jutra također stopirao nedaleko od nestale djevojke.

Ministar Karmarko rekao je kako policija trenutačno raspolaže s više od 150 dojava građana koje se provjeravaju.

Osnovana su, izvijestio je, dva stožera koji rade isključivo na slučaju nestale Antonije - jedan u Šibeniku i jedan u Ravnateljstvu policije. Provedeno je 150 kriminalističkih obrada te ispitano više od 400 osoba, nažalost, bez rezultata.

Ministar je u Šibenik došao kako bi se osobno uvjerio da se istraga vodi kvalitetno. Policija čini sve što može da se pronađe nestala Antonija Bilić, zaključio je ministar Karamarko

Načelnik Sektora općeg kriminaliteta Ravnateljstva policije Predrag Brkopac istaknuo je kako policija pregledava nadzorne kamere s autoceste te provjerava sve dojave građana. Dodao je kako su građani u tom slučaju mnogo pomogli informacijama koje su dojavljivali policiji.

Ministar Karamarko danas se u Šibensko-kninskoj policijskoj upravi sastao i sa sestrama nestale Antonije Bilić kako bi ih i osobno uvjerio da su sva nastojanja policije usmjerena na pronalazak njihove sestre.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi