IL CAVALIERE VOLI CRNKE

Još jedna maloljetnica u Berlusconijevoj postelji

27.01.2011 u 14:20

Bionic
Reading

Afera 'Rubygate' se širi. Još jedna maloljetnica sudjelovala je na zabavama talijanskog premijera Silvija Berlusconija u njegovim vilama blizu Milana i na Sardiniji, prema dokumentima tužiteljstva iz istrage o seksualnom skandalu 'Rubygate', prenosi u četvrtak agencija Ansa pozivajući se na pisanje mnogih talijanskih listova posljednjih dana

Istražitelji su sada aferi 'Rubygate' dodali ime hostese Iris Berardi, koju istražitelji smatraju 'svima znanom prostitutkom'. Iris je brazilskog porijekla, rođena je u prosincu 1991. i bila je maloljetna kada je otišla u najmanje dvije rezidencije talijanskog premijera u studenome i prosincu 2009. godine.

Podsjećamo, milansko tužiteljstvo sumnjiči Berlusconija da je bio klijent maloljetne prostitutke Ruby, podrijetlom iz Maroka, a osumnjičen i za zloporabu ovlasti jer je u svibnju 2010. nazvao policiju i tražio da je puste iz pritvora u koji je dospjela zbog krađe.

Tužiteljstvo je u srijedu predalo nove dokumente povjerenstvu talijanskog parlamenta u prilog zahtjevu za pretraživanjem Berlusconijevih ureda. Tužiteljstvo također tvrdi da ima dokaze da su mlade djevojke za seksualne usluge primale novac i dobile na korištenje stanove.

Il Secolo proziva Berlusconijeva prijatelja Giuseppea Spinellia kao osobu koja je držala kesu za seksualne avanture talijanskog premijera i koji je maloljetnoj prostituki Iris (evidentirana u milanskoj policiji) iznajmio stan kako bi se ugodno osjećala u Milanu.

Prema pisanju talijanskih medija, Berlusconijevi su odvjetnici u panici jer tužiteljstvo u Milanu posjeduje nepobitne dokaze da je talijanski premijer te djevojke plaćao i noći provodio s maloljetnicama.