nastavlja se potraga

[FOTO/VIDEO] MUP Srbije oglasio se o Mateju Perišu: 'Ne odustajemo. U zadnjih 48 sati pretražili smo otok na ušću Save u Dunav'

26.01.2022 u 17:39

Bionic
Reading

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije nastavljaju intenzivnu potragu za Splićaninom Matejem Perišem čiji je nestanak prijavljen 31. prosinca, priopćio je u srijedu MUP Srbije

Pripadnici Policijske brigade, Policijske ispostave za sigurnost na rijekama i Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave za grad Beograd u posljednjih 48 sati obavili su terensku pretragu Velikog ratnog otoka paralelno sa hotelom „Jugoslavija“ do „Galijske bare“, stoji u priopćenju.

Veliki ratni otok nalazi se na ušću Save u Dunav i ima površinu nešto veću od dva kilometra kvadratna.

Srbijanska policija maksimalno je angažirana, poduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i ne odustaje od potrage za Matejem Perišem, stoji u priopćenju.

Pretraga Velikog ratnog otoka Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP Srbije

U potragu su, uz pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, uključeni i pripadnici Žandarmerije, kao i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, a preko Interpola obaviještene su i policije zemalja u okruženju.

Potraga za Matejem Perišem Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP Srbije

Podsjetimo, potraga za Splićaninom Matejem Perišom, koji je nestao u zadnjim danima prošle godine nakon što je s prijateljima doputovao u Beograd, traje već 27 dana.