ministar nezadovoljan

[FOTO] Beroš o tisućama navijača na košarkaškoj utakmici u Zadru: Bojim se da će za tjedan ili dva stići račun za tu nepromišljenost

07.06.2021 u 12:03

Bionic
Reading

Ministar zdravstva Vili Beroš izrazito je nezadovoljstvo zbog puštanja navijača mimo zabrane i preporuka nadležnih institucija u dvoranu Višnjik u Zadru u subotu na utakmicu finala košarkaškog prvenstva

'Ovo što se događalo na košarkaškoj utakmici u subotu u Zadru velika je pljuska svim našim nastojanjima da smanjujemo broj zaraženih od covida-19. Bojim se da će za tjedan ili dva stići račun za tu nepromišljenost u obliku većeg broja oboljelih u toj, za hrvatski turizam, važnoj destinaciji', kaže ministar zdravstva javlja Dnevnik.hr.

Istaknuo je da očekuje, kada je šteta već učinjena, od vodstva zadarskog košarkaškog kluba da učini pozitivni korak prema istinskoj brizi za svoje navijače i sugrađane.

'Ako im je istinski stalo do navijača i simpatizera svog kluba i žele ih i ubuduće na svojim utakmicama, neka ih pozovu da dođu u dvoranu u istom broju na cijepljenje. Mi smo cjepivo osigurali, naši su liječnici spremni, pa hajde, cijepimo se da bismo zajedno opet mogli u sigurnosti biti na tribinama i navijati za svoje klubove', kazao je Beroš.

  • +48
Slavlje navijača Zadra na ulicama grada nakon osvojenog prvenstva Hrvatske Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX
  • +29
Navijači Zadra na utakmici finala PH, KK Zadar - KK Split Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX