GRADONAČELNIK NA PUTU

Bandić ide u Beograd na vjenčanje sina Lepe Brene?

21.06.2018 u 09:46

Bionic
Reading

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić ide u posjet Beogradu, u kojem bi se, kako javljaju srpski mediji, trebao susresti s gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem

Osim s Radojičićem, Bandić bi se u Srbiji trebao susresti s beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom i srpskim patrijarhom Irinejom.

Kako piše portal B92, Bandić će iskoristiti priliku da prisustvuje prijemu povodom hrvatskog Dana državnosti, koji u Beogradu priređuje veleposlanik Hrvatske Gordan Bakota, ali prema neslužbenim informacijama, bit će i gost na svadbi Filipa Živojinovića, sina pjevačice Lepe Brene i nekadašnjeg poznatog tenisača Slobodana Bobe Živojinovića, te njegove djevojke Aleksandre Prijović.

Podsjetimo, Bandić je nedavno imao problema s Povjerenstvom za sprječavanje sukoba interesa zbog neobično čestih putovanja u Rim. Prema toj prijavi, u Rimu je bio čak 62 puta u zadnjih pet godina i svaki put je uzeo dnevnice te je vodio i osobe iz protokola, ali se u Rimu nije sastajao s predstavnicima tog grada i tamošnjih komunalnih tvrtki.

No iz Grada su tada opovrgnuli da je gradonačelnik Bandić putovao 62 puta u Rim te da na tim putovanjima nisu održani službeni sastanci. Oni tvrde da je, u razdoblju od 2011. do 2016., gradonačelnik službeno putovao u Rim 25 puta, a u 2017. je službeno putovao dva puta u Rim.

  • +6
Lepa Brena Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX