NEVJEROJATNA SREĆA

Amerikanac preživio napade u Bostonu, Parizu i Bruxellesu

23.03.2016 u 08:56

Bionic
Reading

Američki tinejdžer, koji je zajedno s trojicom sunarodnjaka povrijeđen u jučerašnjem terorističkom napadu u Bruxellesu tijekom napada u glavnom gradu Belgije, vjerojatno je najveći sretnik u posljednje tri godine, piše N1

Naime, Mason Wells je dio serije nesretnih i tužnih događaja koji su se u posljednje tri godine dogodili u svijetu On je naime 15. travnja 2013. godine bio na mjestu događanja Bostonskog maratona, koji je završio kao teroristički napad, točnije - Wells je bio jedan od sudionika utrke.

Tada je Dzhokhar Tsarnaev improviziranim eksplozivom počinio djelo terorizma, u kojem je stradalo šest ljudi, a 280 ih je povrijeđeno. Tsarnaevu je prošle godine izrečena smrtna kazna.

Mladi Wells je u 13. studenog prošle godine bio u Parizu, kada je Salah Abdelslam s pomagačima izveo niz terorističkih napada u glavnom gradu Francuske, a kulminacija Wellsovih nesretnih događaja dogodila se na aerodromu Zavatam - gdje je jučer ozlijeđen u vezanim eksplozijama, piše N1.

Pokidana ahilova tetiva, i opekotine trećeg stupnja na licu i tijelu su povrede koje je zadobio, no srećom - nisu opasne po život.

Njegov otac, Chad Wells je za ABC News rekao: 'Ovo je treći put da žalimo za terorističkim napadima, i sa svakim smo povezani'.

Posljednje informacije kažu da će se jako brzo oporaviti i vratiti kući.