PRIJAVE DO 7. travnja

Želite li poslati svoj startup u Singapur? Uđite u ring!

04.04.2017 u 15:44

Bionic
Reading

Natjecanje u prezentacijama Get in the ring okupit će u utorak, 11. travnja, u zagrebačkom Hubu385 domaću startup industriju s ciljem odabira najboljeg startupa koji će otputovati na finale u Singapur

 Dvodnevni program Get In the Ring Zagreb započet će u ponedjeljak, 10. travnja. Natjecatelje od 10 do 13 sati čekaju treninzi i rad s mentorima. 

U utorak, 11. travnja, u 16.15 sati posjetitelji će na panel raspravi pod nazivom Koliko je godina rada potrebno za uspjeh preko noći, imati priliku poslušati neka od najpoznatijih imena domaće startup scene. 

Na panelu kojeg će moderirati poduzetnik i investitor Saša Cvetojević sudjelovat će Matija Žulj, osnivač Agrivija, Domagoj Oreb, partner u South Central Ventures, Damir Sabol, osnivač i direktor MicroBlinka i PhotoMatha te Igor Strejček, direktor Sektora direktnih kanala Erste banke.

Nakon panel rasprave slijedi natjecanje u kojemu će osnivači startupa odmjeravati snage u pravom boksačkom ringu. Kroz pet rundi u trajanju od 30 sekundi, natjecatelji će debatirati o svojem timu, postignućima, poslovnom modelu i tržištu, financijama,  a sve će zaključiti kreativnim slobodnim stilom. 

Stručni žiri odabrat će pobjednika. Startup koji uspije najviše zagrijati publiku i dobije najveći pljesak osvojit će dodatnu nagradu u iznosu od 2.000 kuna. 

Iza hrvatskog izdanja globalnog programa Get in the Ring stoje Hub385 i Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP), uz podršku Erste banke. 

'Nastojimo podržati projekte malih poduzetnika, neovisno o tome s kojom dugoročno financijski održivom idejom dolaze jer ih vidimo kao bitne generatore razvoja hrvatskog gospodarstva. Osim što projekte financijski podržavamo, poduzetnicima pružamo i savjete kako bi svoje poslovanje unaprijedili i učinili još isplativijim', rekao je Ivan Babić, direktor Poduzetničkog centra Zagreb Erste banke.

S obzirom da je zagrebačko natjecanje jedna od posljednjih prilika za osvajanje ulaznice za finale koje će biti održano od 17. do 19. svibnja u Singapuru, domaćim startupima pridružit će se i inozemni. Finale će okupiti više od 150 startupa iz stotinjak zemalja. 

Prijave za Get in the Ring Zagreb otvorene su do 7. travnja do 12 sati. Prijaviti se možete ovdje.  

Ulaznice za gledatelje je moguće kupiti putem sustava Entrio po cijeni od 199 kuna, odnosno 49 kuna za studente.