deset godina poslovanja

Virovitički Factory podijelio novosti: 'Odrasli smo i postali više od digitalne agencije'

29.03.2023 u 14:37

Bionic
Reading

Virovitička IT tvrtka Factory prošle je godine proslavila 10 godina poslovanja, a nakon snažnog izlaska na strana tržišta, odlučili su se i na promjenu vizualnog identiteta

Tvrtka Factory koja je donedavno poslovala pod imenom Plava Tvornica predstavila je novi vizualni identitet koji je rezultat novog strateškog usmjerenja. Iz tvrtke pojašnjavaju kako je Factory nakon 10 godina odrastao i postao više od digitalne agencije.

Započeli su kao tvrtka za razvoj web stranica i mobilnih aplikacija, a s vremenom su napravili zaokret i odlučili se specijalizirati za Pimcore tehnologiju. Zahvaljujući toj odluci, Factory je danas u top tri tvrtke u svijetu za razvoj rješenja na Pimcore tehnologiji te jedina u Hrvatskoj i regiji koja se može pohvaliti statusom strateškog Pimcore partnera.

Specijalizirani su za provođenje zahtjevnih digitalnih transformacija poslovanja velikih poduzeća, a njihova rješenja koriste klijenti iz cijelog svijeta — od Hrvatske i Adria regije, preko SAD-a, UK-a i DACH regije. Danas se mogu pohvaliti činjenicom da čak 80 posto njihovih prihoda dolazi iz izvoza, tj. sa stranih tržišta.