PROSLAVA KREATIVNOSTI

Videoigra Dreams slavi prvi rođendan, pratite dodjelu nagrade Impys za 2021. godinu

12.02.2021 u 12:26

Bionic
Reading

Dreams 14. veljače slavi svoj prvi rođendan, a ima li boljeg načina od obilježavanja ove prigode nego kroz dodjelu Impy nagrada.

Impys su nagrade studija Molecule Media za igru Dreams, a nagrađuju se najkreativnije kreacije i kreatori Dreamiversea u 23 kategorije. Ove godine nagrade se dodjeljuju po drugi put, a pitate se u kojim kategorijama? Sve ih možete pronaći ovdje.

Među kategorijama, uključujući - Najkorisniji sanjar (Most Helpful Dreamer), Zvijezda zajednice (Community Star), Najbolji narativ (Best Narrative), Najbolji kustos (Best Curator), su i nove kategorije za Najbolju glazbu i Najbolje VR iskustvo. Najbolje VR iskustvo je uzbudljiv novi dodatak popisu nagrada nakon što je u srpnju 2020. Dreams VR tvorcima omogućio mogućnost da se izraze i da svoje kreacije pretvore u nevjerojatne VR igre.

Ako želite sudjelovati u akciji i pogledati emisiju koja je ove godine u potpunosti napravljena u Dreamsima, događaj započinje u nedjelju, 14. veljače u 18:00 sati po lokalnom vremenu na Twitchu i YouTubeu, gdje će se proglasiti svi pobjednici.