NOVE INFORMACIJE

Ups! Samsung je slučajno otkrio kada Galaxy S20 stiže u dućane

03.02.2020 u 12:03

Bionic
Reading

Korejski div je, uoči premijere nove linije premijskih uređaja, još jednom slučajno objavio dodatne detalje vezane uz njihov izlazak. Konkretno, čini se da sada znamo i kada Galaxy S20 dolazi na police dućana diljem svijeta

Samsung bi, ako su glasine istinite, svoj novi uređaj Galaxy S20 trebao predstaviti itijekom eventa 11. veljače. Datum samog izlaska navodno je zakazan za nešto kasnije - 6. ožujka.

Nekolicina tehno blogova, uključujući i TechRadar, SamMobile i 9to5Google primjetili su zanimljivu stvar na Samsungovoj web stranici. Kompanija je, čini se, svima koji su se predbilježili na obavjesti vezane uz Galaxy uređaje da će smartfoni biti dostupni od 6. ožujka.

Samsung je u međuvremenu promijenio sadržaj stranice, s obzirom da nigdje više ne piše datum dolaska uređaja. Ono što je zanimljivo je, doduše, to da se datum izlaska podudarao s prošlogodišnjim izlaskom Galaxyja S10 koji je u dućane, podsjetimo, stigao 8. ožujka.

Proizvođač, naravno, nije izbacio nikakve informacije o samom uređaju, no internet je pun njihovih 'slučajnih propusta' koji nove spravice opisuju do najmanjih detalja. Tako recimo postoji dosta izvjesna šansa da ćemo ove godine isto imati standardnu veličinu, Plus verziju većeg ekrana i naravno - 5G verziju. Pretpostavke poput one koju je objavio XDA-ov Max Weinbach tvrde da ćemo u ožujku moći kupiti čak pet različitih verzija Galaxyja S20. Jedna stvar je sigurna, doduše - a to je da ćemo Unpacked (i sve uređaje koji će na njemu biti predstavljeni) moći gledati uživo 11. veljače.

  • +8
Samsung Galaxy S10+ Unboxing i slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina