MOJPOSAO

U potrazi ste za novim poslom u IT-ju? Evo što se nudi ovog tjedna

28.08.2023 u 14:54

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled oglasa u IT sektoru

Ingemark, agencija za razvoj softvera po narudžbi kojoj vjeruju neke od najvećih tvrtki u jugoistočnoj Europi, kao i brojne tvrtke iz zapadne Europe, Bliskog istoka i SAD-a, zapošljava na pozicijama: DevSecOps Engineer (m/ž) i Senior Java Developer (m/ž). Nude ti budžet za edukacije, mogućnost zaokreta u karijeri, fleksibilne uvjete rada, naknadu za ručak, prigodne bonuse i fantastične kolege, a prijave primaju do 24. rujna.

Tražiš dinamičan, kreativan i inspirativan posao? Voliš raditi u malom i ambicioznom timu? Želiš stalno učiti i usavršavati svoja znanja i vještine? Na pravom si mjestu! NetVision, uspješna tvrtka koja se bavi projektiranjem i izgradnjom IT sustava i mreža te sigurnosnih IT rješenja, te poziva da im se pridružiš na poziciji: Junior/Senior sistematski inženjer za mrežni nadzor (m/ž). Očekuju te kontinuirano učenje i usavršavanje, otvorena i prijateljska radna okolina, fleksibilan sustav plaća i mogućnost rada od kuće. Javi im se najkasnije do 14. rujna.

Sedam IT, jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga koja uspješno posluje već 20 godina, zapošljava Sistem inženjer za upravljanje IT uslugama (m/ž). Na ovoj poziciji ćeš raditi na projektima implementacije i održavanja aplikacija za IT Service Management, a izvrsno ćeš se uklopiti ako voliš raditi u timu, razmišljaš analitički i voliš rješavati probleme. Nude ti fleksibilno radno vrijeme, autonomiju, rad na velikim i zanimljivim projektima, atraktivna primanja i trajnu mogućnost profesionalnog i osobnog razvoja.

ViveLaCar, dio grupacije THE PLATFORM GROUP koju čine više desetaka etabliranih tvrtki u e-commerce poslovanju, od nakita i mode sve do automobila i industrijskih strojeva, traži pojačanje na radnom mjestu: PHP - Backend Developer (m/ž). Kako bi te privukli, nude ti konkurentnu plaću, besplatne edukacije, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada na daljinu, vrijeme potrebno za prilagodbu, dobru internacionalnu ekipu te prosperitetno okruženje.