MOJPOSAO

Tražite posao u IT-ju? Zapošljavaju Rimac Automobili, ali to nije sve

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 22.08.2022 13:21
  • Objavljeno 22.08.2022 u 13:21
Rimac Nevere u pogonima Rimac Automobila

Rimac Nevere u pogonima Rimac Automobila

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled atraktivnih oglasa za poslove u IT sektoru

Erste Group Card Processor, IT kompanija i međunarodni kartični procesor koji pruža suvremene usluge kartičnog procesiranja otvara radno mjesto u Zagrebu: Mlađi IT specijalist – Inkubator program (m/ž) (različita IT područja - više izvršitelja). Primaju kandidate i sa završnih godina fakulteta, a novim kolegama nude uvodni edukacijski program u trajanju od 1-2 mjeseca, poticajno nagrađivanje rezultata, mogućnost stručnog usavršavanja, fleksibilno radno vrijeme, godišnju uplatu poslodavca u Erste dobrovoljni zatvoreni mirovinski fond i odlične kolege. Prijave primaju do 11. rujna.

Rimac Automobili je hrvatska kompanija za proizvodnju vrhunskih električnih vozila osnovana 2009. godine sa sjedištem u Svetoj Nedelji. Od trenutka kada su se predstavili javnosti i tržištu, slove za predvodnike tehnoloških promjena i inovacija u sektoru proizvodnje električnih automobila. Svoj ambiciozan i kvalitetan tim tvrtka želi obogatiti na sljedećim pozicijama: IT Access and Licenses Administrator (m/ž) te IT Service Desk Specialist (m/ž). Rok za prijavu na oglas ističe 1. rujna.

Imaš iskustvo praćenja Agile razvojnog okvira? S alatima poput JIRA-e si već neko vrijeme na 'ti'? Posjeduješ izvrsne vještine rješavanja problema? Na pravom si mjestu! XIPHIAS, tvrtka s dugogodišnjim iskustvom na području developmenta traži Voditelja isporuke softvera (m/ž). Zauzvrat nude dodatno usavršavanje i certificiranje, stimulativna primanja, mogućnost brzog napredovanja i vrhunsku radnu atmosferu. Prijave primaju do 27. kolovoza.

Skilja je njemačka tvrtka za softverski inženjering sa snažnom prisutnošću u Hrvatskoj (Istra). Tim radi na uzbudljivim novim tehnologijama vezanim uz analizu teksta, razumijevanje dokumenata i prepoznavanje slika. Svoj tim u Hrvatskoj žele unaprijediti talentiranim i inovativnim inženjerima koji vole analizirati probleme i smišljati rješenja za njih, a trenutno su u potrazi za Junior Developer for AI Model Development (m/ž). Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od doma (50%) i 25 dana godišnjeg, a uvjete i ostale pogodnosti provjeri u oglasu i prijavi se do 1. rujna.

Oktal Pharma, pouzdani zastupnik više od 30 farmaceutskih proizvođača, traži pojačanje u svojim redovima. Preciznije, zapošljavaju na poziciji: Voditelj Odjela informatike (m/ž). Potrebno je imati najmanje 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima te iskustvo u vođenju i upravljanju timom, a novim kolegama nude strukturirano i planirano uvođenje u posao te dinamično i poticajno radno okruženje. Ako su te zainteresirali, javi im se do 27. kolovoza.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!