NIJE SVE TAKO GROZNO

Zuckerberg objavio slike iz metaverzuma pa potaknuo lavinu ciničnih komentara: 'Grafika će biti bolja'

22.08.2022 u 12:15

Bionic
Reading

Direktor Mete reagirao je na nelaskave komentare vezane uz prve slike metaverzuma svoje firme te je obećao da će grafika s vremenom postati ljepša

Kako bi upriličio proširenje Metine virtualne platforme Horizon Worlds na Francusku i Španjolsku, Mark Zuckerberg nedavno je podijelio selfi. Na slici se vidi Zuckerbergov model niske rezolucije koji stoji pokraj Eiffelovog tornja te koji je vrlo brzo uzrokovao lavinu ciničnih internetskih reakcija na društvenim mrežama, pretvorivši poslovni uspjeh u online vic.

Ako vas je slika uznemirila zato što znate kakva kompanija i nastojanja stoje iza svega toga, možda će vam neku vrstu utjehe pružiti znanje da je loše slike svjestan i sam Zuckerberg.

'Velike nadogradnje za Horizon i avatare stići će uskoro. Podijelit ću više tijekom Connecta', napisao je Zuckerberg na Instagramu, referirajući na nadolazeću developersku konferenciju. 'Također sam svjestan da je fotografija koju sam objavio vrlo 'osnovna' (basic) - snimili smo ju brzo kako bismo proslavili lansiranje usluge', nadodao je.

Metin šef je u komentar ubacio novog avatara u starinskom kafeu uz detaljčiće koji podsjećaju na stil animacije studija Pixar.

  • +11
Mark Zuckerberg Izvor: Profimedia / Autor: Chris Ratcliffe / PA Images / Profimedia

Zuckerberg je nakon toga pratiteljima obećao da Metini avatari i grafika mogu više čak i s kacigama za virtualnu stvarnost te da se Horizon već jako dobro nadograđuje, zaključuje TechCrunch.