oglasi

Tražite bolji posao u IT-ju? Zapošljavaju čak tri banke

26.04.2022 u 11:17

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled oglasa iz IT sektora

Kao dio IBM iX mreže, tvrtka ecx.io s tehnološkim partnerima radi na realizaciji digitalnih platformi za najrazličitije industrije, uvijek gledajući naprijed u budućnost. Pitaš se koji je najbolji dio te priče? Čvrsti timovi! Naime, kod njih stručnjaci za korisničko iskustvo, back-end i testiranje rade zajedno u scrum timovima i uče jedni od drugih. Želiš im se pridružiti? To možeš učiniti do 4. svibnja, prijavom na oglas za radno mjesto: DevOps Engineer (m/ž).

RBA je dio snažne međunarodne financijske grupacije te je u 100 postotnom vlasništvu Raiffeisen Bank International AG-a iz Beča. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno zapošljavaju na poziciji: Head of IT Business Solutions (m/ž). Nude ti agilno radno okruženje, brojne prilike za učenje i stjecanje novih znanja i vještina, rad na zanimljivim projektima, korištenje suvremenih tehnologija te odlične kolege. Javi im se do 5. svibnja.

Hrvatska poštanska banka je najveća banka u hrvatskom vlasništvu, s više od 540 000 klijenata, koja kontinuirano unaprjeđuje poslovanje u svim segmentima poslovanja. Trenutno tragaju za Java programerom (m/ž), a novim kolegama nude dinamično i poticajno radno okruženje, ravnotežu uzmeđu privatnog i poslovnog dijela života, mogućnost rada od kuće, priliku za profesionalnim usavršavanjem i sudjelovanje na izazovnim projektima. Oglas ostaje aktivan do 4. svibnja.

Erste & Steiermärkische Bank d.d. zapošljava DevOps inženjera (m/ž)! Na tvom 'Erste putovanju' nude ti rad u dinamičnom timu, osobnog mentora i buddyja, klizno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće, božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za dijete, redovite sistematske preglede te drugačiju, poticajnu i afirmativnu korporativnu kulturu. Ako su te zainteresirali, javi im se do 26. travnja i postani dijelom njihovog tima!

AKD je tvrtka koja razvija IT rješenja u području digitalnih identiteta i sigurnosti, napredne sustave slijedivosti te pruža usluge bankarskom sektoru i fintech industriji. Traže kandidate za radno mjesto: Java back-end developer (m/ž). Osim izvrsnih radnih uvjeta i stimulativnih primanja u zaposlenike kontinuiranu ulažu kroz specifične edukacije potrebne za napredak u radu i stvaraju poticajnu radnu okolinu. Javi im se do 30. travnja.