PHONESOAP

Spravica za digitalnu higijenu otklanja štetne bakterije sa svakog smartfona

03.06.2019 u 11:23

Bionic
Reading

PhoneSoap je jednostavni uređaj koji pomoću UV zračenja mobilne uređaje održava čistima i slobodnima od opasnih mikroorganizama

U eri kada svi dodatno brinu za čistoću i higijenu, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo naići na proizvode koji nam nastoje pomoći u borbi protiv opasnih bakterija na smartfonima.

Smartfoni su, podsjetimo, vrlo često spominjani kao pravi zoološki vrtovi za bakterije, te se stoga dalo očekivati da će netko u jednom trenu pronaći elegantno rješenje za mobilne uređaje koje ne koristi sredstva za čišćenje. Upoznajte PhoneSoap, minijaturni 'solarij' za smartfone koji funkcionira po vrlo jednostavnom načelu.

Korisnik prvo stavlja uređaj u posebno izgrađenu kolijevku koja podržava, pretpostavljamo, veliku većinu postojećih modela. Nakon toga zatvara pokrov i dopušta UV lampi na gornjem i donjem dijelu uređaja da zračenjem ubije bakterije koje su se na ekranu i kućištu smartfona razmnožile tijekom svakodnevnog korištenja.

Trenutno dostupna treća iteracija uređaja dolazi sa elegantnijim i diskretnijim dizajnom, te pruža mogućnost čišćenja bilo kojeg smartfona bez korištenja tekućina ili sredstava za manje od deset minuta. Cijena na Amazonu je oko 60 eura bez uračunate dostave.

Izvor: Društvene mreže / Autor: PhoneSoap