CANYON CNS-SW3

Sat za skijaše i skijašice

  • Autor: Boris Radošević
  • Zadnja izmjena 28.11.2008 14:06
  • Objavljeno 27.11.2008 u 16:23
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bliže nam se snježne radosti i sasvim je sigurno da će se određeni broj gadgetomana tijekom nadolazećih praznika zaputiti u neka od domaćih ili inozemnih skijališta. Na skijaškim padinama nećete biti in ako niste opremljeni satom koji vam danas predstavlja

Pod nemaštovitim nazivom Canyon CNS-SW3 krije se ručni sat maštovitog nadimka 'SkiMaster' – gospodar skijanja. Ako se nas pita, uređaj ime nosi s potpunim pravom. SkiMaster opremljen je svim dodacima potrebnim skijašima u pustopoljinama snježnih padina.

 

Potpis videa ...


Skijaške mogućnosti ovog sportskog sata sadržane su u mjeraču protoka vremena, ugrađenom mjeraču nagiba padine po kojoj se spuštate, visinomjeru koji može izmjeriti visinsku razliku padine, tlakomjeru, termometru te kompasu za slučaj da se spuštajući negdje izgubite. Sve navedeno prikazuje se na pripadajućem LCD ekranu s ugrađenim pozadinskim osvjetljenjem.

Što se dizajna tiče, SkiMaster bez problema uklopit će se u bilo kakvu sportsku kombinaciju odjeće, a neki njegovi dijelovi istaknuti su narančastom bojom. Potpune dimenzije uređaja iznose 16x45x260 milimetara (dubina/visina/širina), teži 60 grama, a možete ga nabaviti po cijeni od 439 kuna.

Za kraj dodajemo da je sat moguće koristiti za bilo koji drugi sport na otvorenom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!