EGZOTIČNA KOMBINACIJA

Samsung Galaxy S9 izgleda spektakularno u dosad neviđenoj boji

06.02.2018 u 14:55

Bionic
Reading

Prema svemu sudeći, Samsung se zbilja uzda u egzotičnu kombinaciju ljubičaste i ružičaste

Zar je ljubičasta zbilja boja koja će svijet smartfona okrenuti naglavačke? Samsung vjeruje da može. Poznati insajder specijaliziran za sve vezano uz Samsungove smartfone, Evan Blass, objavio je navodne fotogorafije namjenjene medijima na kojima možemo vidjeti novu uzbudljivu boju njihove nadolazeće perjanice.

Najnoviji Samsung Galaxy S9 i njegov veliki brat Samsung Galaxy S9+ dolaze u novoj dosad neviđenoj ljubičastoj.

Ispod poklopca

Naravno, nije sve u bojama - nove fotografije daju jasnu ideju o tome kako će izgledati novi uređaj te što je još važnije - kakvu to super kameru i senzor za otiske prstiju on zapravo ima. Blass Blass na svojem je Twitteru objavio sočne fotografije novog uređaja još prije dva tjedna, no ovo je prvi put da smo Samsung Galaxy S9 vidjeli u neobičnoj nijansi ljubičaste.

Pet razloga zašto jedva čekamo novi Samsungov smartfon Izvor: Samsung / Autor: Samsung

Najveća razlika između telefona vrlo je vidljiva iz samih slika: Galaxy S9+ pored veličine ima dvije kamere na prednjoj strani, dok 'obični' S9 ima samo jednu. Dosadašnje glasine spominjale su unutrašnjost uređaja, odnosno Snapdragon 845 čip, 64 GB prostora kojeg je moguće proširivati mikroSD karticama te naravno - priključak za slušalice. Samsung Galaxy S9+ možda će doći sa 6 GB RAM-a dok će S9 imati 'samo' 4GB.

Strpljeni-spašeni

Što god novi telefoni donosili, službena premijera nove linije Galaxy najavljena je za 25. veljače, neposredno prije MWC-a u Barceloni.