MOBILNI NOVITETI

Razer predstavio Razer Phone 2 - skupocjeni telefon skrojen za mobilni gejming

11.10.2018 u 14:42

Bionic
Reading

Proizvođač gejming periferija iz Kine predstavio je nasljednika svoje prošlogodišnje mobilne uzdanice Razer Phone - uređaj koji po svemu sudeći cilja na gejmere (vrlo) dubokog džepa

Razer je službeno predstavio najnovijeg predstavnika svoje linije pametnih telefona. Razer Phone 2 je u cijelosti posvećen gejmingu te korisnicima pruža značajke koje igranje igara čini lakšim i elegantnijim. Uređaj krasi ekran dijagonale 5.7 inča, vrlo jaka baterija kapaciteta 4200 mAh i Qualcommov procesor SnapDragon 845. Sama arhitektura uređaja i dalje je napravljena da igre pokreće čim dulje i učinkovitije, što znači da telefon krasi čak i minijaturna verzija sustava hlađenja koji je kompanija koristila u svojim premijskim laptopima Razer Blade.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Razer

Razer Phone 2 ima tipične gejmerske estetske vrijednosti - od kockastog dizajna pa sve do impresivnog Razer Chroma osjvjetljenja koje pozadinski logo mogu okupati u preko 16 milijuna boja. Chroma sustav, naravno, ima i praktičnu stranu u obliku podsjetnika, što je zbilja dobra stvar. Dobra stvar je također što 'gejmerski izgled' staje na pozadinskom logotipu. Razer Phone 2 je, naime, vrlo suptilan uređaj koji ne izgleda kao nešto što je ispalo iz dječje TV emisije.

Moćne značajke

Što se zapremnine tiče, Razer 2 stiže sa čak 256 GB u startu uparenih sa 8 GB RAM-a. Prednja i stražnja kamera su širokokutne i imaju senzor od 12 megapiksela, a sve je upakirano u kućište koje učinkovito kombinira staklene i metalne površine. Razer Phone 2 dizajniran je u suradnji s developerima igara, što znači da će Fortnite, PUBG i druge super-popularne mobilne igre na njemu vrlo vjerojatno raditi bolje zbog optimizacije.

Razer je više nego svjestan da Android nije najpoznatija platforma za ekskluzivni gejming te da na njega igre često dolaze tek nakon iPhonea. Razer Phone 2 upravo zato planira prestići konkurenciju tako da postane 'najbolji' Android za gejming.

Otključani Razer Phone 2 u SAD-u će koštati vrtoglavih 799 dolara, a priča se i o prodaji u Kini. Prednarudžbe počinju 11. 10., s time da Razer još nije objavio točan datum dostave.