moj posao

Pronađite posao u nekoj od ovih IT tvrtki

11.04.2018 u 09:40

Bionic
Reading

Portal MojPosao objavio je oglase za radna mjesta u pet renomiranih kompanija. Pogledajte što nude Analytica, Greyp Bikes, ExtensionEngine, IN2 grupa i Tango komunikacije

Tvrtka Analyticom dugogodišnji je partner FIFA-e i UEFA-e. Većinu operativnih aktivnosti, poput razvoja sustava, implementacije, podrške, vodi iz tri hrvatska ureda tvrtke Analyticom (Split, Zagreb, Rijeka), gdje su se na krilima novih prodajnih uspjeha, otvorila mnoga radna mjesta, prvenstveno u domeni razvoja sustava (Java, Android, iOS). Pregledajte njihovu ponudu oglasa za posao, a više informacija o njihovom uspješnom poslovanju pročitajte ovdje.

ExtensionEngine tvrtka je koja radi na zanimljivim, izazovnim i značajnim projektima. U svojim zagrebačkim i splitskim uredima razvijaju prilagođene platforme za edukaciju za neke od najboljih svjetskih organizacija. U tome im je potrebna pomoć - prijavite se za neki od sljedećih oglasa: Team Lead, Web Developer ili QA Engineer do 13. travnja i postanite dio njihovog tima u Splitu ili Zagrebu.

IN2 grupa jedna je od vodećih softverskih kompanija u regiji, sa više od 600 zaposlenika te uredima u cijeloj regiji. Razvijaju i održavaju vlastita softverska rješenja i usluge te implementiraju vlastite i partnerske softverske aplikacije koje pomažu klijentima u optimalnom upravljanju poslovanjem. Zbog nadolazećih projekata za svoje sjedište u Zagrebu tvrtka traži više osoba za poziciju Oracle softverski inženjer. Prijaviti se možete do 18. travnja.

facebook pod povećalom

Ovo su ključna pitanja oko Zuckerbergovog svjedočenja pred američkim vlastima

Pogledaj galeriju

Greyp Bikes za rad u Svetoj Nedelji traže kandidate za više radnih pozicija: želite li se priključiti njihovom timu kao Frontend developer, pošaljite svoju prijavu do 28. travnja. imate li pet godina radnog iskustva, na oglas za radno mjesto UX Designer/App Architect prijaviti se možete do 31. svibnja. Petogodišnje radno iskustvo traži se i za poziciju Junior C++ Engineer, a prijave traju do 30. lipnja.

Tango komunikacije zapošljava PHP developera od kojeg se očekuju visok stupanj motiviranosti, kreativnost, konstruktivnost i strpljenje, prilagodljivost te posvećenost detaljima kao i dobro poznavanje engleskog i hrvatskog u govoru. Osim prijateljskog tima kolega, čekaju vas: stalno učenje i usavršavanje, dnevna doza svježeg voća te rad u modernom uredu gdje će vam društvo praviti i uredski kućni ljubimac! Poslodavac nudi plaću od 6000 kuna te podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom.