23.- 25. svibnja

Mark Stevenson stiže na Combisovu konferenciju u Poreču

11.04.2018 u 08:40

Bionic
Reading

Jedna od najvećih domaćih IT konferencija ove će godine ponuditi sadržaje prožete igrom na svim razinama

Dvanaesto izdanje Combisove konferencije bit će održano od 23. do 25. svibnja u Poreču. Plenarno predavanje The Future and What to Do About It pod pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma održat će futurist Mark Stevenson, autor bestsellera We Do Things Differently i An Optimist's Tour of the Future te stručnjak za globalne trendove i inovacije.

teorije slavnog znanstvenika

Pročitajte sedam predviđanja Stephena Hawkinga o našoj budućnosti

Pogledaj galeriju

Plenarno predavanje tematizira promjene u društvu u pogledu tehnologije, energije, upravljanja, zdravstva i trgovine te otkriva što se sve pametne tvrtke trebaju zapitati o svom poslovanju.

Stevenson će publici pružiti svoja predviđanja o dobrim i lošim stvarima u idućih 20 godina te pojasniti zašto je 'posao po starom’ razmišljanje zapravo recept za katastrofu. Bavit će se i problematikom inoviranja koje treba postići kroz neprestane promjene, a sve to uz tvrdnju da samo kompanije koje znaju prepoznati trendove koji vode u budućnost imaju pravu priliku za uspjeh.

Svi konferencijski sadržaji povezani - igrom

Krovna tema Combisove konferencije ove je godine Be there. Create value. Ponudit će, između ostalog, predavanja, studije slučajeva kompanija čija su se poslovanja unaprijedila uz pomoć tehnologije, niz mini konferencijskih sadržaja usmjerenih osobnom razvoju, networkingu i zabavi. Svi konferencijski sadržaji bit će povezani kroz gejmifikaciju.

'Namjeravamo 360 stupnjeva konferencijskog iskustva i za svakog sudionika pripremiti kako inspirativan IT tako i ne-IT sadržaj, snažan networking, ali i relaksirajući program. Želja nam je svake godine ispočetka stvoriti idealnu atmosferu i omogućiti drugačije (i bolje) konferencijskom iskustvo koje će u konačnici svakom sudioniku osigurati dodanu vrijednost.

Upravo zato ove godine snažniji naglasak stavljamo na gejmifikaciju, ne bismo li i kroz 'igranje' osigurali bolji doživljaj za sve sudionike, i to ne samo u neobaveznom, relaksirajućem dijelu konferencije, nego i u dijelu koji je posvećen stručnim IT temama. Cilj je da sudionici osjete promjenu u razmišljanju kroz koju će ostvariti kvalitetniju i bržu digitalnu svakodnevnicu, da i sami kreiraju dodanu poslovnu vrijednost', rekla je Renee Saboti-Slovenc, direktorica Combisove konferencije.

U sklopu koferencije bit će održano i treće izdanje 24-satnog natjecanja u kodiranju za studente try{code}catch. Hackaton je na rasporedu 23. i 24. svibnja.

Uz Hrvatski Telekom, partnera konferencije, Combis konferenciju su podržali platinum sponzor Cisco, zlatni sponzori Dell EMC i Intel, F5, Fortinet, Hewlett Packard Enterprise, Lenovo, Netapp, Palo Alto Networks, Unify i Veeam Software, srebrni sponzor Lexmark i Microsoft Hrvatska te medijski pokrovitelji ICTbusiness.info, Lider, Mreža, Netokracija, Novi list, Privredni vjesnik, točkanai.hr, tportal.hr, Večernji list i Yammat FM.

Više: Combisova konferencija 2018.