WINDAYS 19

Prijelaz u računalni oblak za poduzetnike ne mora biti bauk

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 03.04.2019 16:36
  • Objavljeno 02.04.2019 u 17:40
Valentina Mihovec (Hrvatski Telekom)

Valentina Mihovec (Hrvatski Telekom)

Izvor: tportal.hr / Autor: Miroslav Wranka

Hrvatski Telekom u portfelju ima više od 20 usluga koje između ostalog omogućavaju preseljenje poslovanja u računalni oblak bez kapitalnih ulaganja, infrastrukturnu podršku, aplikacije za poslovanje te medijske i digitalne usluge, kao i rješenja po mjeri

Valentina Mihovec, product manager za Microsoftov portfelj usluga u Hrvatskom Telekomu, predstavila je tijekom predavanja M365 - razvijajte vaš posao u sigurnom okruženju, održanom u sklopu poslovno-tehnološke konferencije WinDays 19, postojeći portfelj proizvoda Microsoft Office 365 u sklopu ponude najvećeg domaćeg telekom operatera.

Mihovec je istaknula kako HT-ove usluge koristi više od sto tisuća poslovnih korisnika u 30 tisuća tvrtki i obrta. Ta je kompanija uložila 5,7 milijardi kuna u podatkovne centre i drugu potrebnu infrastrukturu te je, prema njenim riječima, vodeća pružateljica Microsoftovih usluga u računalnom oblaku u regiji.

KRATKI SAVJET

Evo kako možete najsigurnije i najbrže zaključati svoj PC

Pogledaj galeriju
4

HT u portfelju ima više od 20 usluga koje između ostalog omogućavaju preseljenje poslovanja u računalni oblak bez kapitalnih ulaganja, infrastrukturnu podršku, aplikacije za poslovanje te medijske i digitalne usluge, kao i rješenja po mjeri.

U ponudi su klasične samostalne licence, licence s ugovornom obvezom i u kombinaciji s ICT opremom poput, primjerice, tablet računala. Korisnici mogu računati na stalnu edukaciju i podršku. Kako je navela Mihovec, HT ima više od 16 tisuća aktivnih licenci.

  • +5
  • +2

Atmosfera na konferenciji WinDays19 - prvi dan

Izvor: Microsoft Hrvatska / Autor: Microsoft Hrvatska

Idući korak bit će ponuda Microsofta 365 kao integriranog rješenja s posebnim naglaskom na računalnu sigurnost na svim razinama. Uz više raznih licencnih modela na raspolaganju će biti besplatno probno razdoblje od 30 dana, mogućnost plaćanja u mjesečnim obrocima, lokalna podrška, nadogradnja na Windows 10 Professional...

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!