Samsung

Pametni telefoni Samsung Galaxy A serije za nezaboravne ljetne uspomene

29.07.2019 u 08:20

Bionic
Reading

Ljeto je u punom sjaju, a s najtoplijim godišnjim dobom stiglo je i vrijeme odmora, putovanja i druženja. Idealan odmor danas je teško zamisliti bez pametnog telefona, pogotovo onog koji će osigurati nezaboravne uspomene s ljetovanja

Kako bi vam godišnji odmor ostao u najboljem pamćenju, u moru dostupnih uređaja izdvojili smo pametne telefone iz Samsung Galaxy A serije koju odlikuju vrhunske inovacije i značajke po pristupačnoj cijeni. Ovi uređaji imaju sve što je potrebno za kreiranje trajnih uspomena na ljetne dane - najveći i najsvjetliji zaslon za pregledavanje sadržaja, širokokutnu kameru s trostrukim lećama i snažnu bateriju koja ne zahtijeva često punjenje.

Samsung Galaxy A40 pametni je telefon elegantnog i atraktivnog dizajna, s kojim ćete nesmetano zabilježiti omiljene trenutke vašeg ljetovanja. Karakterizira ga dvostruka kamera koja omogućuje širokokutne snimke do 123°, inteligentni optimizator scene te snažna prednja kamera od 25 MP za najbolje selfije već u prvom pokušaju. Uz to, 5,9-inčni Infinity-U zaslon od ruba do ruba nudi nezaboravni vizualni doživljaj. Bez obzira radi li se o gledanju najnovije serije i glazbenih spotova tijekom popodnevnog odmora, streamingu ili igranju videoigara, Full HD+ AMOLED zaslon uvijek pruža izvanrednu kvalitetu i jasnoću slike.

Dio svakog odmora fotografiranje je zalaska sunca, pejsaža, morskih uvala i do sada nekušanih specijaliteta. Neovisno o situaciji, optimizator scene Samsung Galaxy A50 pametnog telefona prepoznaje čak 20 različitih scena i poboljšava fotografiju pomoću umjetne inteligencije. Uz navedeno, Galaxy A50 ima dugotrajnu bateriju od 4000 mAh koja traje cijeli dan pa možete provoditi vrijeme na društvenim mrežama, dijeliti sadržaj te uroniti u omiljene videoblogove i prijenose uživo kojih tijekom ljeta nikad ne nedostaje. Opremljen velikim Super AMOLED 6.4“ beskrajnim zaslonom i trostrukom glavnom kamerom, Galaxy A50 vaš je najveći saveznik tijekom ljetovanja jer omogućuje odličnu vidljivost na suncu i jednako kvalitetno bilježenje trenutaka na dnevnom svjetlu i u mračnim uvjetima.

Samsung Galaxy A70 još jedan je pametni telefon vrhunske estetike koji će pratiti vaše ljetne korake bez posustajanja. Njegov minimalistički dizajn, 6.7“ Full HD zaslon i baterija s tehnologijom superbrzog punjenja od 25W omogućit će vam sate zabave bez prestanka. Vrhunski sAMOLED beskrajni zaslon oživit će vaše omiljene sadržaje i osigurati novo iskustvo gledanja sadržaja u omjeru 20:9. Za najbolje ljetne fotografije tu je i trostruka kamera, koja se sastoji od ultraširoke kamere s vidnim poljem od 123 stupnja. Dodamo li tome i prednju kameru od 32 MP koja vas na fotografijama uvijek prikazuje u najboljem svjetlu, možemo reći da ste uz Galaxy A70 spremni za godišnji odmor.

Samsung Galaxy A 80, čiji su glavni aduti prva rotirajuća trostruka kamera i novi Infinity beskonačni ekran, stvoren je za eru „uživo“ - svijet u kojem se sadržaj kreira, dijeli i povezuje u trenutku. Automatska rotirajuća kamera ne pruža samo jednako izvanredno iskustvo za stražnju i prednju kameru, već omogućuje nesmetan prikaz preko cijelog zaslona. Novi sAMOLED 6,7-inčni FHD+ Infinity zaslon donosi živopisne videozapise i fotografije te, u kombinaciji s Dolby Atmos zvukom, omogućuje potpuno iskustvo. Korisna značajka ovog pametnog telefona tijekom ljetovanja je inteligentna baterija kapaciteta 3700 mAh koja čak i na odmoru prati vašu rutinu i optimizira potrošnju energije. Još jedna zanimljiva i korisna karakteristika je zaštita podataka. Riječ je o skeneru za očitavanje otiska prsta na zaslonu, koji olakšava i ubrzava pristup vašim podacima, a istovremeno ih štiti od znatiželjnih očiju.

Iskoristite prednosti Galaxy A serije, odaberite omiljeni uređaj i s lakoćom kreirajte vrhunske fotografije, pretvarajući ih u trajne uspomene.