MOBILNI NOVITETI

Ovogodišnji iPhone mogao bi izaći u neočekivanoj novoj boji

27.01.2020 u 10:53

Bionic
Reading

Prema najnovijim vijestima, insajderi nalažu da bi najskuplji smartfoni iz Applea ove godine mogli doći u atraktivnoj plavoj nijansi

Bar jedan iPhone 12 bi mogao doći u novoj boji Navy Blue (mornarička plava), tvrdi Max Weinbach, autor i analitičar s XDA Developersa. Weinbach je prvi render 'novog' iPhonea objavio na YouTube kanalu EverythingApplePro, naglasivši da bi plava mogla zamijeniti ovogodišnju zelenu koja je, podsjetimo, trenutno dostupna samo na iPhoneu 11 Pro.

Imamo li razloga vjerovati mu? Weinbach je, podsjetimo, već nekoliko puta uspješno predvidio boje nadolazećih modela. Primjerice, u svibnju prošle godine je rekao da će nasljednik iPhonea XR imati novu svjetlo zelenu boju. Pogriješio je, doduše, najavivši da će iPhone 11 zelenom zamijeniti žutu (a uređaj je bio dostupan u obje boje).

Izvor: Društvene mreže / Autor: EverythingApplePro

Weinbach je također predvidio redukciju indikatora glasnoće u iOS-u 13, a poznat je i po relativno preciznim predviđanjima Android uređaja poput onih vezanih uz Galaxy S20.

  • +5
Raspakirali smo Apple iPhone 11 Pro Izvor: tportal.hr / Autor: Miroslav Wranka

Što se ostalih analitičara tiče, Ming-Chi Kuo je najavio dolazak takozvanog 'iPhonea 9' ili 'iPhonea SE 2' opremljenog ekranom od 4.7 inča i skupljih uređaja s OLED-om i 5G podrškom koji dolaze u obliku 5.4 inčnog, 6.1-inčnog i 6.7-inčnog modela ove jeseni, zaključuje MacRumors.