OTVORENE PREDNARUDŽBE

Stiže Motorola Razr, objasnili kako su 'kvrge i ispupčenja normalna pojava'

27.01.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Novi Motorolin preklopni smartfon dolazi uz set video uputa kako voditi brigu o njemu

Od ponedjeljka, 27. siječnja, otvorene su prednarudžbe za Motorolu Razr, po cijeni od 1.499 američkih dolara. Uređaj je zasad dostupan isključivo preko američkog telekoma Verizona.

TEHNO PREGLED

Imamo popis: Doznajte koje smartfone možete očekivati u prvoj polovici 2020. godine

Pogledaj galeriju

Isporuke su prvotno trebale krenuti u četvrtak, 6. veljače, ali čini se kako su pomaknute na petak, 14. veljače.

Povodom otvaranja prednarudžbi Motorola je objavila niz video zapisa na platformi YouTube koji su mješavina kratkih oglasa i uradi-sam uputa za Razr. U njima je objašnjeno što sve trebate znati nakon što nabavite smartfon s plastičnim sklopivim zaslonom.

Caring for razr Izvor: Društvene mreže / Autor: Motorola US

Između ostalog, moguće je čuti i upozorenje kako je zaslon 'napravljen za savijanje' te kako su 'kvrge i ispupčenja normalna pojava'. Kod prvog izdanja Samsungovog modela Galaxy Fold kvrge i ispupčenja bili su prvi znak kako nešto nije u redu sa zaslonom.

Ostaje za vidjeti hoće li tomu tako biti i s Razrom. Zbog toga što je riječ o plastici, zaslon će vjerojatno imati neku vrstu brazde.

  • +10
Samsung Galaxy Fold slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Kao i kod Folda, trebate izbjegavati situacije u kojima bi Razr mogao biti smočen. Ako do njih ipak dođe potrebno je brzo osušiti ga mekanim ručnikom.

Također, potrebno je držati ga dalje od oštrih objekata i zatvoriti prije spremanja u džep ili torbu, a u svakom slučaju trebate izbjegavati zaštitne slojeve za zaslon.

U Samsungu navodno pripremaju Razru sličan model, Galaxy Z Flip, koji bi trebao debitirati u utorak, 11. veljače, skupa s modelom Galaxy S20, piše Verge.