MOBILNI NOVITETI

Ovaj put službeno: Novi Nothing Phone dolazi u srpnju

13.06.2023 u 14:54

Bionic
Reading

Nasljednik prošlogodišnjeg Nothing Phonea zadržava prepoznatljivu estetiku originala, uz plejadu očekivanih nadogradnji o kojima ćemo više saznati 11. srpnja ove godine

Nakon nekoliko mjeseci provedenih uz više ili manje suptilne najave, Nothing je napokon odlučio službeno objaviti datum predstavljanja Phonea 2. Najnoviji uređaj premijerno će biti prikazan 11. srpnja u 17 sati u sklopu prijenosa uživo. Jedino što se da zaključiti je da će prepoznatljivi svjetlosni simboli biti drukčiji od onih na Phoneu 1.

Phone 2 je važniij za kompaniju od Phonea 1, prije svega jer je riječ o prvom Nothingu koji dolazi u SAD. Do sad ste morali sudjelovati u ograničenom beta programu kako biste uopće dobili priliku za kupnju uvoznog primjerka. Čak i da vam je sve pošlo za rukom, mrežna pokrivenost novog uređaja bila je ograničena, no novi bi uređaj to trebao ispraviti.

Nothingov Phone 2 morat će imati brži procesor od Snapdragona 776G+ kakvog smo susreli prošle godine. Navodno ćemo ovaj put vidjeti malo napredniji Snapdragon 8+ Gen 1, kao i bolje kamere.

Bez obzira koliko se Nothing uspije uvući u novo američko tržište, Apple i Samsung će vrlo vjerojatno utjecati na njegovu prodaju, unatoč jakoj podršci koju Nothingu pruža kineski Oppo, piše Engadget.