DIGITALNO DOPISIVANJE

Ova tri izvrsna trika za Messenger morate isprobati

08.04.2019 u 06:46

Bionic
Reading

Donosimo vam tri kratka i slatka savjeta uz koje će vaše svakodnevno korištenje popularne aplikacije za čavrljanje postati još lakše i zabavnije

Umjesto imena - nadimak

Jeste li znali da na Messengeru ne morate prijatelje osloviti pravim imenom, već im možete nadjenuti nadimak? Kliknite na ime osobe s kojom razgovarate i otvorite prozor za čavrljanje. Nakon toga kliknite na zupčanik u gornjem desnom kutu razgovora i odaberite Nadimke odnosno Nicknames. Ispisat će vam se imena svih sudionika u razgovoru, a vi ih klikom na svakog od njih možete promijeniti u onaj koji vama najviše odgovara. Naglašavamo da sugovornici neće vidjeti da ste ih preimenovali.

Grupni razgovori vas živciraju? Utišajte ih!

Grupni razgovori s više sudionika mogu jako aktivni, a samim time i naporni zbog hrpe obavjesti koje iz minute u minutu naviru na vaš smartfon. Nakon nekog vremena to čak i nastrpljivijima među nama počinje ići na živce, no ne brinite - postoji rješenje. Razgovor možete utišati na unaprijed određeno vrijeme - 15 minuta, sat, osam sati, 24 sata ili do daljnjeg.

Neki razgovori su vam važniji od ostalih? Nema problema - istaknite ih

Cijelo vrijeme razgovarate u istoj grupi? U Messengeru je razgovor moguće 'zalijepiti' na sam vrh liste. Da biste to učinili, prvo odaberite gumb 'grupe' i tamo označite postojeći razgovor kako biste stvorili novu grupu. Nakon toga odaberite opciju 'pin' i onda samo odaberite razgovor koji želite koristiti, dajte mu ime i jedinstvenu fotografiju pritiskom na tipku kamere.

kad mreža podivlja

Ovako Facebook možete osloboditi od hrpe stresnih objava

Pogledaj galeriju