Inovativna rješenja

Olakšana svakodnevnica uz Samsung kuhinjske uređaje

23.05.2024 u 12:38

Bionic
Reading

Današnja tehnologija unaprijedila je svaki dio našeg doma, pa tako i kuhinju. Novi uređaji unaprjeđeni umjetnom inteligencijom čine svakodnevicu jednostavnijom i inovativnijom. Više nije potrebno kupovati desetke uređaja kako bi zadovoljili sve svoje potrebe, nije potrebno brinuti je li sve pod kontrolom ili rade li uređaji ispravno – sada su nam sve te informacije nadohvat ruke, udaljene samo jednim klikom na našim pametnim telefonima

Fleksibilnost na prvom mjestu

Samsung svojim pametnim uređajima kao što su Samsung Bespoke pećnica i Samsung hladnjak unosi inovativnost i fleksibilnost u svaki prostor. Ovi uređaji ne samo da zadovoljavaju zahtjeve prostora i udobnosti svakodnevice, već omogućuju da u standardnim dimenzijama dobijete više prostora za pohranu i osigurate veću učinkovitost. Samsung pećnica kapaciteta 76 litara, omogućit će vam da stvarate veća jela bez ikakve muke, a opet potpuno je skladna i uklapa se s ostatkom kuhinje. Isto tako se i hladnjak prilagođava prostoru; Space Max tehnologija stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima, stoga stvara više prostora za pohranu bez izlaska izvan radne površine. Ovo su izvrsne značajke za male kuhinje ili ograničene prostore.

Uz Samsung Dual Cook Steam pećnicu više ne morate kupovati velik broj uređaja kako biste zadovoljili sve svoje kulinarske potrebe. U samo jednoj pećnici sada možete istodobno peći i kuhati na pari kako bi vaša hrana ostala hrskava i sočna. Priprema jela nikad nije bila fleksibilnija i učinkovitija uz Samsung Dual Cook Flex značajku. Gornja i donja zona s Dual Flex opcijom rade neovisno jedna o drugoj, pa tako za manja jela upotrijebite samo gornji dio pećnice ili obje zone zajedno uz različite postavke temperature i vremena, a za pripremu većih jela, cijelu pećnicu. Pametna tehnologija i ovdje brine za vas; Air Sous Vide značajka omogućit će pripremu jela ujednačenije bez prekomjernog pečenja ili isušivanja, tako da će svako jelo, bez obzira u kojem djelu pećnice se nalazi, zadržati potrebnu mekoću, sočnost i okus.

Inovativna rješenja za jednostavniji život

Pravilno pohranjivanje namirnica ključ je kvalitetnog i ukusnog obroka. Samsung je svojom novom linijom zamrzivača razmišljao o svakoj sitnici, pa je tako uz maksimalno iskoristiv prostor omogućio pravilno i ravnomjerno hlađenje bez gubitka dodate energije. All-Around Cooling značajka omogućuje ravnomjerno hlađenje svakog odjeljka iz svakog kuta tako što se temperatura neprestano provjerava, a hladni zrak kruži kroz strateški postavljenje otvore. Brzo i učinkovito hlađenje nikada nije bilo jednostavnije. Jednim klikom gumba Power Cool funkcija u unutrašnjost hladnjaka upuhuje vrlo hladan zrak kako bi brzo rashladila vaše namirnice ili pića, a Power Freeze funkcija unosi brz nalet hladnog zraka. Ovo su odlične funkcije za zamrzavanje namirnica ili stvaranje leda.

Poveži se sa svojom kuhinjom

Na koncu kakva bi to pametna tehnologija bila bez da se može povezati s ostatkom vaših pametnih uređaja. Uz pomoć Samsung Smart Things aplikacije svim uređajima u kuhinji možete upravljati putem pametnog telefona, potrebno je samo povezati se i krenuti s radom. Također, traganje za receptima nikad nije bilo jednostavnije uz najnoviju generaciju mobitela Samsung Galaxy S24 Ultra. Novi pretraživač Circle to Search with Google omogućit će vam da jednim potezom prsta ili uz pomoć S Pen olovke samo zaokružite ono što vas je zainteresiralo, a informacije o proizvodu ili receptu odmah će se pojaviti na zaslonu.

Samsung kuhinjski uređaji donose inovaciju i praktičnost u svakodnevni život jer njihova pametna tehnologija omogućuje efikasno kuhanje, optimalno hlađenje i jednostavno upravljanje putem pametnog telefona. Sve to čini kuhinjske aktivnosti ugodnijima i produktivnijima, potičući kreativnost i uživanje u procesu pripreme hrane.

sve osim nogometa

Učitavanje...