INTERNETSKA PRIJEVARA

Obožavateljice uzalud obrijale glavu zbog Biebera

26.10.2012 u 23:01

Bionic
Reading

Skupina korisnika sajta 4Chan lansirala je lažnu vijest da je Justinu Bieberu dijagnosticiran rak i da je zbog toga morao obrijati glavu. Obožavateljice diljem svijeta počele su brijati glave u znak podrške

Da bi priča zvučala uvjerljivije, prevaranti su objavili lažnu vijest gdje god su mogli, od 4Chana preko Wikipedije do Reddita, piše Gawker. Pojavio se čak i sajt baldforbieber.com (sad je neaktivan).

Kad ništa drugo nije upalilo, objavili su hrpu tvitova na Twitteru, uključujući i jedan navodno od samog Biebera.

Lažnjak je vrlo brzo počeo dizati stvarnu prašinu na društvenim mrežama. Već bi to bilo dovoljno za pobjedu u gostima za trolove, ali priča ne završava na tome.

Strastvene kakve jesu, neke Bieberove obožavateljice bile su toliko šokirane da su odlučile obrijati glave u znak podrške svom ljubimcu, a pokrenule su i hashtag #BaldForBieber na Twitteru.

Čini se da je nemali broj internautica i internauta progutao mamac, udicu i silk, pa se može očekivati da će još njih puno dobiti novu frizuru.

Neke od njih čak su se pokazale i na YouTubeu:

Naravno, rak nije nešto s čime se treba šaliti. Voljeli Biebera ili ne, ružno je i degutatno sprdati se na račun nečijeg zdravlja. Vjerujemo da ni Kemalu Montenu nije bilo jako smiješno kad se nedavno proširila vijest da je umro.