ZAPOŠLJAVANJE

Nove prilike u IT-ju! Pogledajte što se nudi ovog tjedna

08.11.2021 u 13:59

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih oglasa u brzorastućem IT sektoru. Pronađite vašeg favorita i javite im se već danas

ICERTIAS je mlada organizacija, osnovana 2011. godine, koja se ubrzano širi na međunarodnoj razini. Trenutno su prisutni u oko 40 zemalja na četiri kontinenta. Zbog širenja poslovnih aktivnosti traže visoko motivirane pojedince koji će im se pridružiti na poziciji: International B2B Sales Manager (m/ž). Novim kolegama nude rad u međunarodnom okruženju, profesionalni i osobni rast, prijateljsko i poticajno radno okruženje te socijalnu i financijsku sigurnost. Ako su te zainteresirali, javi im se do 12. studenog.

Crossvallia, vodeća svjetska konzultantska i razvojna tvrtka specijalizirana za IT infrastrukturu, u potrazi je za pojačanjem na poziciji Technical Support Engineer (m/ž) i traži upravo tebe! Na ovom poslu bit ćeš odgovoran/odgovorna za pružanje podrške tvrtkinim klijentima koji koriste HAProxy Enterprise Edition i Aloha proizvode za balansiranje opterećenja, pisanje konfiguracija i izvođenje daljinskog otklanjanja poteškoća. Rok za prijavu na oglas ističe 18. studenog.

CloudSense, dokazana platforma za upravljanje trgovinom i pretplatnicima, izgrađena za velike ili složene tekuće usluge, zapošljava na radnom mjestu: Mid/Senior Technical Consultant (m/ž). Ova će uloga savršeno odgovarati visoko motiviranom pojedincu kojem se osjeća sasvim ugodno u radu na daljinu s članovima tima koji mogu biti raspoređeni na više različitih lokacija. Tvrtka ti nudi fleksibilno radno vrijeme, obuku i razvoj, dodatno zdravstveno osiguranje, sportske aktivnosti i članstvo u teretani te koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 11. studenog.

Tvrtka Mangonel gradi, integrira i podržava Enterprise i Consumer softver. I zapošljava na radnom mjestu Cloud Support Engineer (m/ž)! Idealan kandidat posjeduje snažne vještine rješavanja problema, dokazano radno iskustvo u tehničkoj podršci i dobro poznaje TCP/Ip i UDP protokole i mrežne tehnologije. Svakodnevno ćeš koristiti najnovije tehnologije, a kompanija ti nudi i ugodnu radnu okolinu, mogućnost rada od kuće i profesionalni rast i razvoj. Rok za prijavu na oglas ističe 19. studenog.

IT je tvoja strast ali nije ti san snova 8 h sjediti za računalom? Voliš biti u pokretu i neposrednom kontaktu s korisnicima? Spreman si kontinuirano razvijati svoja znanja? Say no more! Span, jedna od vodećih hrvatskih IT kompanija, zapošljava na poziciji IT Support Technician (m/ž). Nude ti radnu okolinu koja potiče osobni razvoj i timski duh, mogućnost za učenje i razvoj kompetencija, besplatne sistematske preglede, dodatne slobodne dane, pogodnosti za djecu zaposlenika… Javi im se do 11. studenog.